sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Frisk dit hjem op med maling og skab nyt liv

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Skab stemning, charme og personlighed med maling. Du vil her få tips til hvordan, du får det bedst mulige resultat, og hvilke overvejelser du skal gøre dig inden du kaster dig ud i projektet.

Overvejelser om maling

Gør dig først nogle overvejelser om dine forventninger. Hvordan ser drømme resultatet ud? Hvilke signaler skal resultatet sende? Hvilken koordination af farver og maling skal der bruges for at opnå dette? Hvor lang tid skal der investeres i dette projekt, og hvor mange penge? Alle disse overvejelser er vigtige at gøre inden man starter sådan et projekt op, på den måde sikrer men en rød tråd gennem hele processen, og dette vil alt andet lige give det bedste slutresultat.

Tips og tricks for et forventnings opfyldende resultat

Det er vigtigt, at du får en skarp kant når du maler, især hvis du gerne vil male væggen to forskellige farver. Fidusen er at 'lukke tapen af', da malingen dermed ikke kan løbe under. Derefter maler du først væggen med den ene farve, lader det tørre efterfulgt af endnu en omgang malertape. Herefter maler du overgangen mellem tape og væg med den første farve, hvilket vil resultere i, at tapen bliver lukket. Til slut kan du male med den anden og nye farve. Malertape er altid det bedste trick til alt der har med maling at gøre. For at få det bedste resultat, skal du fjerne malertapen, mens malingen stadig er lidt våd. Køb maling hos Bygma, for at sikre at kvaliteten er den bedste, og stemmer overens med dine egne forventninger, så er der garanti for succes i dit projekt

Ideer til projekter

Hvis du er ny til at male, kan du altid starte i det små. Start med små projekter såsom, maling af en bænk eller udendørs inventar. Dette kan give dig en fornemmelse, af hvor meget og lidt maling der skal til. En ide er herved også at du kan skabe en flydende overgang i dit hjem, ved at dine møbler, en radiator eller et panel samme farve som væggen. Dette skabe sammenhæng i dit hjem og giver et professionelt look. Du kan til slut give rummet kant og varme ved, at spartle en væg i de samme nuancer, som dine nymalede vægge.