sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Tag på eventyr i fritiden

00:00
Hastighed: ???x
02:38

Abonnementsartikel

De fleste danskere fører et rimelig travlt liv, hvor de skal leve op til andres og egne forventninger. Man vil gerne være effektiv på arbejdspladsen, man vil gerne være en god partner, forælder, ven, søn, datter eller noget helt sjette - eller bare alle tingene på én gang!

Det kan du kun blive, hvis du også sørger for at koble af og blive genopladt en gang imellem. Og det er her, at din fritid spiller en stor rolle. Du skal nemlig bruge den godt, så du får mest muligt ud af den. En tur i naturen kan være et godt sted at starte.

Op på cyklen og ud i naturen

Den gode nyhed er, at det bestemt ikke behøver at være dyrt. Når du skal på eventyr i naturen, behøver du nemlig ikke det store. Det kan være superfedt at have en cykelanhænger, så man kan pakke tingene og cykle afsted. På den måde er man fri som en fugl, og man får også en forfriskende cykeltur med i købet.

Cykelanhænger til oppakning

Cykelanhængere fås i mange udformninger. Hvis det fx er dig og din partner, som skal på tur, kan I finde en kasseformet anhænger. Her kan I nemt fylde op med trangia, telt, lommelygter, vandflasker, soveposer, og hvad I ellers måtte have behov for. Hvis I har meget, kan I spænde det fast med elastikker, og måske et overdække, hvis det skulle begynde at dryppe.

Den perfekte anhænger til børn

Hvis du skal have mindre børn med på cykelturen, kan du vælge en anhænger, hvor børnene kan sidde og hygge sig på turen. Her kan de sidde ind i deres egen lille hule, mens du cykler. De kan kigge ud på landskabet eller tage en lur, hvis de er trætte. På den måde når I friske frem, og i godt humør. Og det er et godt udgangspunkt for en afslappende weekend-tur!

En hængekøje gør alting lidt sjovere

Et stort hit for både børn og voksne, når man skal på eventyr i det fri, er hængekøjer. Du kan finde en hel del billige hængekøjer i festlige farver og skønne mønstre. Der er intet som at hægte en køjekøje fast mellem to træer i skoven. Her kan man virkelig få koblet af fra hverdagen, mens man ligger og kigger op i trækronerne.

Telt og hængekøje i én

Er det små børn, som skal benytte hængekøjen, kan du rulle et liggeunderlag ud på jorden under den. På den måde går det ikke helt galt, hvis de skulle få overbalance i køjen. En helt anden idé er at investere i en rigtig friluftshængekøje, man også kan bruge som telt. Her er det bare at lyne lynlåsen, og så ligger man i sin egen lille puppe.