Lyt til artiklen:

Vind supereffektiv græstrimmer

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Abonnementsartikel

Græsset myldrer frem i alle kroge og kanter i disse dage. Og det er langt fra steder, hvor plæneklipperen når ind. Derfor har man som haveejer brug for en græstrimmer, og blandt de bedste producenter på markedet er Makita.

Derfor er det en 18V græstrimmer model DUR190LRT3 fra Makita, som du nu kan vinde i Fritidsmarkedets Facebook-konkurrence.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trimmeren er udstyret med auto-hastighedskontrol for tilpasning af hastigheden i overensstemmelse med belastning. Den har et lavt vibrations- og støjniveau, og så har du ikke brug for værktøj for at skifte trimmerhovedet.

Græstrimmeren kører med en hastighed af 3.500 - 6.000 omdrejninger per minut, og den har tre hastigheder til rydning af græs samt kantklipning. Derudover er den udstyret med loop-håndtag til trimning af haver og andre grønne områder.

rich-media-2
Model DUR190LRT3. Pressefoto.

Hvem skal vinde?

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Og hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Græstrimmer model DUR190LRT3 er sponsoreret af Makita og har en vejledende udsalgspris på 3.595 kr. inklusive moms.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinderen udtrækkes den 1. juni og offentliggøres på Facebook.

rich-media-4
Lavt vibrations- og støjniveau og god ergonomi sikrer en god brugeroplevelse. Pressefoto.