Lyt til artiklen:

Livsstilsystem til haven

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Abonnementsartikel

Få flere bier og sommerfugle i haven. Byd fuglene indenfor. Og skab hyggelig lune en kølig sommeraften.

Det kan du ifølge producenten af haveredskaber Gardena alt sammen med deres nye livsstilssystem til haven, Gardena ClickUp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gardena ClickUp består af et træhåndtag og fem dekorationer, du kan montere på håndtaget: Bihotel, foderbræt, fakkel, blomsterskål og regnmåler. Dekorationerne kan udskiftes med et enkelt klik, og det er let at rykke rundt på placeringen, så du kan indrette din have efter behov og årstid.

Fugle og bier booster biodiversiteten

Med bihotellet kan du invitere bier, sommerfugle og mariehøns ind i din have. Hotellet er bygget i henhold til den seneste viden om insekternes levevaner med flere typer rum. Her kan forskellige insekter finde et hjem, der har åbent året rundt.

Men det er ikke kun bier, der skal lokkes ind i haven. Fuglene har også brug for et sted at være, og med et foderbræt er du godt på vej. Fyld dispenseren med fuglefrø, og glæd dig til at se fuglene flokkes. Trænger foderbrættet til en rengøring, kan du skille det ad og putte det i opvaskemaskinen.

Lune i haven

Gardenas lækagesikre tank kan indeholde op til 350 ml almindelig lampeolie, og du vil kunne nyde det varme lys i mindst seks timer. Flammen kan slukkes med den medfølgende ske, og den bøjede metalplade beskytter mod vind og regn, så flammen ikke blæser ud.

Endelig er der en blomsterskål og en regnmåler med i ClickUp-systemet. Skålen, der har en diameter på 25 cm, er udstyret med en drypkant i bunden, så du undgår overvanding og sikrer, at træhåndtaget ikke beskadiges.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Regnmåleren giver en præcis oversigt over mængden af nedbør fra 0 til 100 l / m² med den frostsikre regnmåler. Den skal selvfølgelig tømmes regelmæssigt, og det sker ved at løsne den af håndtaget og hælde vandet ud.

Alle delene kan købes separat.

rich-media-3
Gardena ClickUp består af et træhåndtag og en række dekorationer, du kan montere på håndtaget. Pressefoto.