sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sådan kan du gøre din gård til et luksuriøst hjem

00:00
Hastighed: ???x
02:30

Abonnementsartikel

Mange gårde giver jo også mange kvadratmeter, og det er altså en masse plads, som kan være svær at få andre steder end på landet. Det er måske i sig selv en form for rigdom.

Det er dog ikke alle gårde, der er i lige fin stand, eller som på anden vis emmer af luksus, men det kunne de måske. Her er i hvert fald nogle ideer til, hvordan du kan gøre dit hjem lidt mere luksuriøst.

Mal væggene

Det kan faktisk være svært at indrette et hjem, som giver mere plads, end du måske har brug for. Én ting kan gøre det særligt svært at skabe noget karakter, og det er faktisk klassiske hvide vægge.

Hvis du har nogle rum, som virker tomme eller bare, så kan det meget vel være, fordi du har hvide vægge derinde.

Det er heldigvis et problem, som du nemt kan komme til livs ved at male væggene i en anden nuance eller farve. Det kan du blandt andet få med Flutex 10. Det er nemlig en maling, som giver et flot mat resultat, og så kan du faktisk vælge mellem de neutrale farver eller selv vælge en specialfarve.

Sådan kan du altså selv vælge, om du skal have et farverigt hjem eller et neutralt hjem. Selv en varmere udgave at det, som mange måske bare ville kalde "hvid", vil kunne give dig et helt nyt og mere eksklusivt udtryk derhjemme.

Skab en sammenhæng

I et eksklusivt og luksuriøst hjem er der tænk over tingene. Der er styr på tingene. Derfor vil du også kunne få et mere luksuriøst hjem, ved at tænke mere over sammenhængen i hvordan du indretter dig.

Du kan for eksempel skabe en større sammenhæng ved at indrette efter nogle bestemte temaer. Det kan blandt andet være et farvetema, som består af nogle særligt udvalgte farver, der komplimenterer hinanden.

Du kan også indrette efter nogle bestemte indretningsstile og på den måde skabe en større sammenhæng derhjemme.

Når du skaber en sammenhæng, vil du også opleve, at rummene vil føles mere fyldte. Der hvor du før måske ville opleve, at der manglede noget, vil du ikke længere føle, at der er så tomt, fordi der er sammenhæng mellem de forskellige elementer af indretningen.

Hav øje for detaljerne

Hvis du gerne vil have et mere eksklusivt hjem, så handler det faktisk om meget mere end blot at få de største og dyreste ting. Du kan selvfølgelig gå efter nogle lækre designermøbler eller et helt nyt køkken, men du kan også gøre meget ved at fokusere mere på detaljerne.

Selv de små dele af indretningen kan have en store betydning.

Du behøver nemlig slet ikke alle de store ting, hvis du bare sørger for at indrette dig med ting af en ordentlig kvalitet. Det handler ikke om kvantitet men om kvalitet.