Lyt til artiklen:

Aulum tror på dyrskue i år

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Abonnementsartikel

Mange dyrskuer har i år været nødt til at aflyse på grund af restriktionerne for større arrangementer, men da dyrskuet i Aulum ligger den 14 august, forventer bestyrelsen bag dyrskuet at kunne gennemføre. De nuværende udmeldte vilkår for større arrangementer er at de lempes fra 1. august, hvilket gør det muligt at afholde dyrskuet.

- Jeg har virkelig ondt af dem, der er blevet nødt til at aflyse. Som tingene ser ud lige nu, vurderer vi at vi godt kan afvikle dyrskuet, specielt da restriktionerne ser ud til at blive lempet fra 1. august. udtaler Erik Sørensen, formand for Aulum Dyrskue.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dyr er omdrejningspunktet

Der vil igen i år være fokus på at gøre dyrskuet til en familiebegivenhed med aktiviteter for alle. Dyr er fortsat omdrejningspunktet, og gæsterne vil både kunne opleve imponerende shows, og kan komme på helt tæt hold af mange forskellige dyr. Dyrskuet i Aulum vil som tidligere år indeholde udstilling af kvæg, heste, får, geder, kaniner og børnedyrskue. I 2019 startede de desuden med udstilling af æsler, hvilket igen i år vil blive gennemført. Udover dyrene vil gæster på pladsen også kunne opleve spændende stande fra lokale firmaer, foreninger og kræmmere.

Det forventes desuden at også traktortræk samt træf for veteranbiler og motorcykler kan gennemføres torsdag og fredag før dyrskuet. Sidste år blev disse arrangementer gennemført til stor glæde for arrangørerne.

- Vi har igennem årene haft mange dygtige mennesker til at hjælpe os, og er meget taknemmelige for den store opbakning til dyrskuet, både fra alle de frivillige, udstillere, dommere, sponsorer og ærespræmiegivere. Vi håber på lige så stor opbakning i år. fortsætter Erik Sørensen.

Tilmeldingen af dyr og stande er nu åben på hjemmesiden www.aulumdyrskue.dk/