Lyt til artiklen:

Coronatravlhed hos DBVVS

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Abonnementsartikel

Indehaver Erik Nystrøm kan i år fejre 10 års jubilæum med sin virksomhed, hvor "fornuftige priser og fornuftig kvalitet" er filosofien bag DBVVS (Danmarks billigste VVS), en webshop med fysisk udstilling i Hesselager mellem Svendborg og Nyborg.

Det seneste års tid har været ekstra travle - måske fordi flere familier har benyttet coronakrisen til at kaste sig over projekter i hjemmet, for eksempel ny varmekilde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Erik Nystrøm er ingeniøruddannet og havde gennem en længere årrække sin egen traditionelle VVS-virksomhed, som han solgte og derefter startede DBVVS.

- For at drive en succesfuld webshop i dag er det vigtigt, at kunden får en god oplevelse. Og så skal det være billigt. Det er den opskrift, vi med succes har kørt med - og helt sikkert fortsætter med, siger Erik Nystrøm.

Opdateret lagerliste

Specialet er især klimavenlige energikilder, og gennem årene er der blevet solgt rigtig mange pillefyr, pilleovne, varmepumper og brændekedler.

- Vi sælger naturligvis også meget andet - især tilbehør til energianlæggene. Når man har en webshop, er det altafgørende, at man har alle varer på lager og kan sende kundens vare afsted med det samme. Ellers bliver det en dårlig oplevelse for kunden, fastslår han.

Stresstester nye anlæg

Han har valgt at stressteste alle sine produkter. Typisk forgår det ved, at han køber et nyt anlæg hjem - for eksempel et pillefyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Så sætter jeg det op, slutter det til og kører med det gennem en periode, hvor jeg belaster det og afprøver samtlige indstillinger, inden jeg beslutter, om det er noget, jeg vil importere, fortæller han.