Lyt til artiklen:

Ny græstrimmer med automatisk snøreudskiftning

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Ingen plæneklipper eller robot kan nå græskanterne langs husmuren, plankeværket eller træerne i haven, og her kommer trimmeren ofte i brug.

Det kan dog til tider være en besværlig affære, når trimmer-snøren skal rulles på. Men den historie er slut nu med den nye ST1400E-ST græstrimmer fra EGO Power+. En ny Powerload-teknologi gør, at snøreudskiftning foregår automatisk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det eneste, du skal gøre, er at indføre trimmer-snøren igennem hovedet og trykke på en knap, så gør trimmerhovedet resten, og du kan gå i gang med arbejdet.

rich-media-2
En ny Powerload-teknologi gør, at snøreudskiftning foregår automatisk. Pressefoto.

Teleskopskaft og justerbart greb

Den nye græstrimmer har en skærebredde på 35 cm, og med en snøretykkelse på 2,4 mm., er snøren dække de fleste husejeres behov og samtidig nå ind til de mest smalle og besværlige steder.

EGO Power+ ST1400E-ST-græstrimmer har en variabel hastighed på 3.500 - 5.800 omdrejninger i minuttet, og du kan indstille hastigheden på et greb med en indbygget sikkerhedslås. Ligeledes har maskinen et justerbart, ergonomisk håndtag.

Vægten er på 3,4 kilo, og det teleskopiske rigrør er i stål og kan nemt justeres til den enkeltes højde og behov.

rich-media-3
EGO Power+ ST1400E-ST-trimmer kører på en kulfri motor og kommer med 56V Arc Lithium batteri. Pressefoto.

Kulfri motor

EGO Power+ ST1400E-ST-trimmer kører på en kulfri motor og kommer med 56V Arc Lithium batteri. Det betyder lavere støj, færre vibrationer og ingen udstødningsgasser, hvilket gør masskinen til et mere bæredygtigt valg for dig og miljøet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle EGO Power+-maskiner bruger det samme 56V Arc Lithium-batteri, selv om de fås med forskellig kapacitet (Ah) og vægt. Så på den måde sikrer du, at du kan anvende det samme batteri til andre EGO-maskiner.

For at få det optimale forhold mellem vægt og arbejdstid anbefales et batteri med den lavest mulige kapacitet på 2,5 Ah til EGO Power+-ST1400E-ST-trimmeren. Men batteriet giver stadig en anvendelsestid på op til 60 minutter, før det skal tilbage i opladeren.