Lyt til artiklen:

Støjsvag plæneklipper med dobbelt knivssæt

00:00
Hastighed: ???x
02:37

Abonnementsartikel

Nu er der nyt til haveejeren med den store have, som ønsker en nem og effektiv klipning af græsplænen uden støj og udstødningsgasser.

Fra EGO Power+ kommer nu en ny model, LM2130E-SP, og det er producentens første, selvkørende plæneklipper med dobbelt knivssæt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Effektiv græsslåning og bioklip

EGO Power+ LM2130E-SP kan med det medfølgende 7,5 Ah-batteri klare op til 1.000 kvadratmeter på en enkelt opladning, og den har en arbejdsbredde på 52 centimeter.

Maskinens Select Cut-system med dobbelt knivssæt sørger for, at afklippet græs bliver fintklippet en ekstra gang, inden det ender i opsamleren.

Knivsættet består af en stor opsamler-kniv med en bred vinge samt en smallere kniv, som i kombination med hinanden skaber et optimalt sug i maskinen samtidig med, at græsset bliver fintklippet til minimale dele. Græsset bliver dermed endnu mere komprimeret, hvilket giver optimal plads i opsamler-kassen, som kan tage op til 70 liter komprimeret græs.

Ønsker man at bioklippe, er det også muligt at tilkøbe et dobbelt bioknivssæt inklusive et bioplug. Dette knivssæt giver et mere optimalt bioklip - i forhold til maskiner med én biokniv - da græsset bliver fintklippet en ekstra gang og dermed formulder hurtigere og mere effektivt i græsplænen.

rich-media-2
På en enkelt opladning giver 56V Arc Lithium-batteriet typisk op til 60 minutters. Pressefoto. anvendelsestid

Støjsvag maskine med smart LED-lys

EGO Power+ LM2130E-SP har en kraftfuld og kulfri motor, som drives af producentens EGO Power+ 56V Arc Lithium-batterier, men maskinen er også betydelig mere støjsvag i forhold til de klassiske benzinplæneklippere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og skulle man have lyst til at slå plænen om aftenen på grund af den lave støj, har maskinen indbygget LED-lys, som kan lyse to meter frem.

Trinløs hastighed

Med den selvkørende motor med variabel, trinløs hastighed bevarer brugeren kontrollen under klipningen. På en enkelt opladning giver 56V Arc Lithium-batteriet typisk op til 60 minutters anvendelsestid (dog kan anvendelsestiden variere afhængig af batterikapacitet (Ah), plæneklippermodel, græssets tilstand samt arbejdsteknik).

LM2130E-SP-plæneklipperen har automatisk, variabel hastighed, som øger batteriets anvendelsestid, samtidig med at klippeydelsen bevares. Og når man er færdig, er maskinen en at klappe sammen og rengøre.

EGO Power+ LM2130E-SP fås kun som sæt med et 7,5 Ah-batteri og en hurtiglader.