Lyt til artiklen:

Hurtig hjælp fra video-dyrlæge

00:00
Hastighed: ???x
02:44

Abonnementsartikel

Alle dyreejere i Danmark kan benytte sig af den nye tjeneste fra Agria Vet Guide, der er et datterselskab af Agria Dyreforsikring.

Med et enkelt tryk kan man få gode råd fra erfarne dyrlæger i tilfælde af mindre skader, eller hvis hunden, katten, kaninen eller hesten viser tegn på sygdom.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Samtalen udføres via video- eller telefonopkald.

Agria Vet Guide blev lanceret i Sverige i 2020, og ifølge Agria med stor succes. Derfor introduceres den nu på det danske, norske og finske marked.

- Agria Vet Guide er et væsentlig bidrag i vores mission om tryghed for dyr og mennesker. Med den nye app kan dyreejeren få hjælp allerede, når hunden, katten eller hesten viser de første tegn på sygdom eller skade. Det er vores håb, at flere dyreejere vil opleve, hvor nemt det er for dyr og ejer at gøre brug af digital dyrlægerådgivning, siger Tine Antvorskov, direktør for Agria Dyreforsikring.

rich-media-2
Med den nye Agria Vet Guide kan du hurtigt få hjælp af en dyrlæge. Enden over videoopkald eller almindeligt telefonopkald. Pressefoto.

Øger trygheden

Allerede for 30 år siden lancerede firmaet Agrias Telefondyrlæge. I de seneste år har Agrias kunder haft adgang til en tilsvarende service via eksterne leverandører, men Agria har nu valgt at etablere egen dyrlægerådgivning.

- Med lancering af Agria Vet Guide får vi en helt ny position på det danske marked. Vi har en spændende rejse foran os, hvor digital dyrlægerådgivning og digitale muligheder vil øge trygheden for danske dyreejere, fortsætter Tine Antvorskov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hjælp, hvor dyret befinder sig

Nogle gange har dyreejere brug for rådgivning og vejledning, hvis de er usikre på kæledyrets symptomer. Det kan for eksempel være ved ved mange mindre ting, der rammer dyr i hverdagen, såsom mave- og tarmproblemer, hud-, øre- og øjenproblemer samt mindre sårskader.

Dette kan i nogle tilfælde - og efter råd fra en dyrlæge hos Agria Vet Guide - plejes af dyreejeren derhjemme. Ved akut sygdom eller skade bør dyreejeren altid opsøge en fysisk dyrlæge.

Dyrlægerne hos Agria Vet Guide er tilgængelige hver dag hele ugen. Tjenesten er bemandet mellem kl. 7.00-24.00. Dyreejeren downloader appen og registrerer sig, booker mødet i appen og vælger derefter videoopkald eller telefonopkald.

Tjenesten er gratis for Agrias kunder og uden begrænsning på antallet af opkald. Andre dyreejere er meget velkomne til at bruge tjenesten mod betaling. Frem til 31. august er der en særlig kampagnepris på 129 kr. for opkald i dagtimerne og 199 kr. for opkald aften og weekend. Herefter vil normalprisen være henholdsvis 249 kr. og 399 kr.