Nu kan du vinde både en batteridrevet plæneklipper og hækkeklipper fra Stiga.

Nu går vi helt amok på Fritidsmarkedet og smider intet mindre end to lækre havemaskiner i samme præmie. I denne måned kan du derfor vinde både en batteridrevet plæneklipper, en batteridrevet hækkeklipper, OG indeholdt i præmien er to batterier og en oplader.

Så bliver det ikke bedre.

Begge havemaskiner er fra Stiga, hvilket garanterer for kvaliteten - og de maskiner, der går til samme heldige vinder, har en værdi af i alt 7.822 kr. inkl. moms.

Den batteridrevne plæneklipper er model Combi 748 SQ AE. Den kommer blandt andet med justerbart styr med integreret betjeningspanel, fleksibelt 4-i-1 klippesystem, opsamler på 60 liter og galvaniseret klippeskjold. Maskinen har en klippebredde på 46 centimeter

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hækkeklipperen er en Stiga SHT 700 AE, og den har en dual-action syncro-gearkasse, som bevæger de laserskårne, dobbeltvirkende knive samtidigt ved 3500 spm. Hertil kommer ergonomisk 140 graders drejbart håndtag med soft grip - op til fem mulige arbejdsstillinger - samt sikkerhedsafbrydere, der beskytter dig, mens du arbejder samt dobbeltvirkende synkrongearkasse.

rich-media-1
Stiga SHT 700 AE. Pressefoto.

Hvem skal vinde?

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Og hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Plæneklipper og hækkeklipper er sponsoreret af Stiga og har en vejledende udsalgspris på 7.822 kr. inkl. moms.

Vinderen udtrækkes den 1. juli og offentliggøres på Facebook.