Lyt til artiklen:

Minihåndtag til havearbejdet

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

Producenten af haveredskaber, Wolf-Gartens, introducerer nu et nyt ergonomisk udformet håndtag i mini-sortimentet - beregnet til haver, altaner og smalle græsrabatter.

Det nye specialudformede multi-star håndtag i mini-størrelse gør, at man kan arbejde bekvemt på steder, hvor pladsen er begrænset. Det er for eksempel på altanen, terrassen eller omkring plantekrukkerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sikkerhedszonerne på håndtagets for- og bagside, samt det skridsikre midterparti, giver ekstra sikkerhed ved havearbejdet, og det kompakte design og den lave vægt gør redskabet velegnet til havearbejde på små områder, rabatter og blomsterkrukker. Det nye ergonomiske håndtag kan kombineres med alt tilbehør fra "mini"-sortimentet og kan sammenkobles med et simpelt "klik".

Serien omfatter 70 redskaber til enhver situation og behov, der kan kombineres med 15 håndtag.

rich-media-2
Wolf-Garten kommer sammenlagt med fem forskellige børste-tilbehørsmuligheder på markedet. Pressefoto.

Nye børster

Udover specialhåndtaget lancerer Wolf-Garten også nye børster. Der er tale om en ny multi-star X-tra Clean-børste, der er beregnet til at fjerne både vådt og tørt snavs i indkørselen eller balkonen.

Ifølge producenten er børsten lavet i et holdbart materiale, og det X-formede overlappende design på børsten - og børstekroppens runde former - skulle gøre det nemt at rengøre på begrænset plads og svære hjørner.

Wolf-Garten kommer sammenlagt med fem forskellige børste-tilbehørsmuligheder på markedet: En 40 cm. gadebørste, en 35 cm. bred skubbebørste, en finhåret 35 cm. bred børste samt en udendørsbørste på ligeledes 35 cm. Den er beregnet til altaner, smalle gange og trapper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endelig har serien en multi-star vandskraber, der er 45 cm bred og har en integreret skrubbestang.