Lyt til artiklen:

Ribe er igen klar med dyrskue

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Abonnementsartikel

Arrangørerne fortæller at områdets maskinhandlere som vanligt har bakket flot op og stiller med mange maskiner. Der er dog stadig få ledige pladser tilbage, skriver arrangørerne bag Ribe Dyrskue i en pressemeddelelse.

- Skuets åbne og uformelle format byder alle slags udstillere velkomne i skuets sidste stande. Hvad end din virksomhed beskæftiger sig direkte eller indirekte med landbruget, kanvi finde plads til dig. Det fortæller fortæller tovholder Jens Christiansen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Skuet er en god anledning til at få en god snak med en eksisterende kunde, samt en mulighed for at tiltrække nye kunder.Ribe Dyrskue er lykkeligvis sluppet igennem nåleøjet for større forsamlinger denne sommer og med en forventning om 8.000 besøgende, er jernet smedet for en smuk festdag meddomkirken som baggrund. Der er allerede nu tilmeldt rekordmange dyr. Desuden har vi opgraderet med flere dommere, så vi kan godt tage imod endnu flere dyr, siger pladsformand Jørgen Wind.

For 156 år siden, året efter 1864, så man første gang landmænd, kræmmere og dyreudstillere flokkes på Hovedengen som en gestus for landsmændene syd for den nye grænse. I år føres den stolte tradition igen videre.