Lyt til artiklen:

Ny speciel guide til autocampere

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Abonnementsartikel

Tilhører du flokken af autocampister, der lider af eventyrlyst og ofte finder nye steder, så er der muligvis godt nyt for dig.

Garmin International har nemlig lanceret en ny slags GPS-navigator, CamperVan, der er specielt udviklet til europæiske rejsende med mindre autocampere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jubler over camping-køb

Se også:

Jubler over camping-køb

CamperVan har en stor skærm, og den kommer med nye Garmin-funktioner som Trendy Places, der anbefaler værdifulde stop, Local Spots for rejsende til at udforske spændende lokale destinationer, og Roadtrip Routes for at skrotte planen og søge nye eventyrlige ruter.

Derudover inkluderer den Green Guide fra Michelin med billeder, beskrivelser og vurderinger af steder, der er værd at kigge nærmere på.

rich-media-3
CamperVan er specielt udviklet til europæiske rejsende med mindre autocampere. Pressefoto.

- Da populariteten af bilture i mindre autocampere fortsætter med at vokse, satte Garmin sig for at lave en navigator, der er nem at styre og stole på for hver tur, siger Thiemo Weinschenk, Garmin Europas senior product manager.

- CamperVan anbefaler attraktioner undervejs og viser endda rejsende forudindlæste oversigter over campingpladser og stop-overs. Der er ingen grund til at planlægge en tur eller gætte en rute. Bare udforsk, siger han.

Nøglefunktioner

Ud over de nævnte features viser Tripadvisor-rejsebedømmelser de mest populære restauranter, attraktioner og mere, og BirdsEye-satellitbilleder giver et overblik over landskabet og afslører skjulte stier til fjerntliggende steder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et forudindlæst bibliotek giver hurtig adgang til campingpladser og stop-over steder, og CamperVan er bygget med stemmeassistentteknologi, så rejsende kan styre navigatoren og bede om retninger ved blot at sige "Ok Garmin ...".

Prisen på CamperVan er 2.499 kr.