Lyt til artiklen:

Nye limpistoler til hobbyentusiaster

00:00
Hastighed: ???x
02:05

Abonnementsartikel

Er du hobbyentusiast, vil du sikkert sætte pris på de nye limpistoler fra producenten Ryobi. Der er tale om modellerne RGLM18-0 og RGL18-0.

Mini-limpistolen RGLM18-0 er en kompakt batteridrevet syv millimeter limpistol, der giver øget kontrol, hvilket gør den velegnet til hobby og håndværk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dysediameteren på 1,8 mm er god til præcisionsarbejde, ideel til dekoration, modelfremstilling eller mindre reparationer i hjemmet. Batteriet til limpistolen er koblet til baseenheden, hvilke gør den let at håndtere.

Hurtig opvarmning

Den batteridrevne basestation opvarmer limpistolen til en arbejdstemperatur på 170 grader på kun fire minutter, og den effektive varmeudnyttelse betyder, at limen forbliver varm i tre minutter, før limpistolen skal genopvarmes i basestationen.

Drypbakken foran på basestationen opfanger rester af varm lim så du undgår at spilde på arbejdsfladerne. Limpistolen leveres med tre limstænger, og er kompatibel med alle syv millimeter limstænger uanset mærke.

Med temperaturindstilling

Den batteridrevne limpistol RGL18-0 med to temperaturindstillinger er beregnet til brug på en lang række materialer som for eksempel papir, pap, tekstiler, læder, plast, træ, metal, kork og sten.

- Den høje temperaturindstilling på 200 grader er ideel til solid fastgørelse, mens den lave indstilling på 130 grader er god til arbejde med varmefølsomme materialer som læder eller tekstil, siger Nicolai Eppers, Product Manager hos Ryobi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Limpistolen har også en dyse med lang rækkevidde til opgaver på steder med begrænset plads. Derudover giver den tyndere dysediameter også mulighed for at udføre opgaver der kræver høj præcision.

Limpistol leveres med tre 11 millimeter limstænger og er kompatibel med 11 eller 12 mm limstænger uanset mærke.