Lyt til artiklen:

Kompakt og praktisk højtryksrenser

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

TEXAS nye HTR1400 4-i-1-højtryksrenser er lille, kompakt og praktisk til dig, der søger et nemt og effektivt redskab til at få rengjort fliser, havemøbler, bil, båd, rækvær med mere.

Modellen fylder ikke meget, og alt tilbehør kan hægtes på maskinen (lanse, sprøjtepistol, sæbebeholder), ligesom højtryksslangen kan gemmes under maskinen. Desuden kan ledningen rulles op bagpå, så alt er samlet, og tingene bliver ikke væk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
HTR1400 kommer med en skumsprayer, som påmonteres lansen. Pressefoto.

Dyse med tre funktioner

HTR1400 er en allround højtryksrenser på 1400 watt og med et tryk på op til 110 bar med fire forskellige funktioner: Tre forskellige typer af stråler (3-i-1 dyse) samt en skumsprayer. Du skal blot dreje dysen for at vælge stråle afhængig af, hvor genstridigt skidt og snavs er.

Du kan vælge mellem en flad 20 grader stråle til blødere rengøring, en kraftig roterende turbostråle og en 0 grader punktstråle til ekstra hård rengøring

HTR1400 kommer som nævnt med en skumsprayer, som påmonteres lansen og er supereffektiv til eksempelvis bilvasken. Maksimum vandmængde er 330 liter i timen (5,5 liter/min), og højtryksrenseren har en ledning på fem meter samt en tre meter højtryksslange.

Ekstra tilbehør

Der kan fås en række tilbehør til højtryksrenseren: Terrasserenser, vaskebørste, roterende børste, undervognsvasker og afløbsrensersæt.