Lyt til artiklen:

Fliserenser til store arealer

00:00
Hastighed: ???x
02:05

Abonnementsartikel

Har du store flisearealer, kan det hurtigt blive en udfordring at få rengjort fliser og luget ukrudt mellem fugerne. Men netop den udfordring tager producenten Texas op med den nye fliserenser Pro Weed 710.

Fliserenseren er en benzindrevet maskine med en kraftig 173 cc firetakt motor, og den har en arbejdsbredde på 70 cm. Maskinen er udstyret med store 14 tommer hjul med kugleleje, som sikrer nem manøvrering gennem forskellige former for terræn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
rich-media-2
Hver børste har en kerne af flade metalstykker, som er pakket ind i kraftige nylonbørster. Pressefoto.

Børster i metal og nylon

Pro Weed 710 er beregnet til alle former for sten, hvor der er behov for at få rengjort for græs og ukrudt mellem fliser og sten samt for mosbelægninger på overfladen.

Maskinen har ni kraftige børster, som er kombineret metal og nylon. Hver børste har en kerne af flade metalstykker, som er pakket ind i kraftige nylonbørster, hvilket sørger for, at maskinen kommer godt ned i alle riller og skærer ukrudtet over - uanset mønster på flisefugerne.

Kombinationen af de to materialer er ideel til at sikre en effektiv, men også mere skånsom behandling af overflader, men det er emn god idé først at undersøge, om fliserne kan tåle behandlingen.

Det er muligt at tilkøbe et børstesæt med rene stålbørster, der dels holder længere og dels er mere effektiv til fjernelse af især kraftige ukrudtsplanter.

Børsterne kan reguleres nedad, og beskyttelsesskærmen kan tilsvarende hæves. Det gør maskinen utrolig nem og brugervenlig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Praktisk skærm

Pro Weed 710 er udstyret med en regulérbar beskyttelsesskærm - et stort plastikcover - på højre side af børsterne. Skærmen fanger ukrudtsrester og beskytter motoren mod skidt og snavs, som kan blive slynget op over maskinen under brug.

Pro Weed-maskinen er udstyret med et "T-formet" styr, som kan justeres op og ned og sikrer en ergonomisk arbejdsgang, hvor hverken ryg eller skuldre bliver belastet. Styret kan også nemt foldes inde over maskinen, så den er nemmere at opbevare.