Lyt til artiklen:

Toolpartner vil være danskernes online-værktøjsskur

00:00
Hastighed: ???x
04:14

Abonnementsartikel

Gorm Steffensen har siden 2004 arbejdet med salg og udlejning af maskiner og værktøj, og er i dag indehaver af familievirksomheden JPS Entreprenørmateriel i Hjørring. Men nu ønsker nordjyden at adgangen til kvalitetsværktøj skal være let tilgængeligt for alle i hele landet, og specielt retter han fokus mod private brugere, som hverken har plads eller overskud til hele tiden at vedligeholde og reparere deres værktøj.

- Med Toolpartner giver vi let adgang til kvalitetsværktøj, der virker. Uanset om der skal hænges billeder op, om der skal væltes en væg, arbejdes i træ, klippes hæk eller møblerne skal renses - så har vi værktøjet til dig, fortæller Gorm Steffensen til Fritidsmarkedet om konceptet, hvor han i et samarbejde med pakke-firmaet GLS for et abonnement fra 104 kroner om måneden + porto, gør det muligt at levere værktøj op til 20 kg til alle husstande i hele Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kender det alle sammen; Vi køber et stykke værktøj eller mindre havemaskine, som vi måske kun har brug for enkelte gange om året. Vi får det ikke vedligeholdt optimalt, funktionsevnen svigter, og det ruster muligvis. Efter en årrække giver vi op, og vi går ud og køber nyt. Og sådan gentager processen sig typisk med alt dit værktøj og dine haveredskaber - år efter år. Med Toolpartner.dk har du adgang til stort set alt værktøj, der virker og er vedligeholdt, da vi servicerer det efter hver udlejning, siger Gorm Steffensen.

rich-media-2
Højtryksrensesere fra Kärcher indgår også i Toolpartners sortiment af lejeudstyr. Foto: Toolpartner

Stor fleksibilitet

Toolpartner.dk har maskiner og værktøj til stort set alle gør-det-selv opgaver i hjemmet, og har du som bruger ikke styr på hvilke skruer, rawplugs eller hvilken type slibepapir, der skal benyttes til den opgave, du står over for, så kan det nemt bestilles med. Og der betales kun for den forbrugte mængde - overskydende produkter kan sendes retur i transportkassen.

- Vi sender værktøjet via GLS, og som kunde bestemmer du selv, om de skal leveres direkte hjem til dig, i sommerhuset, ved bådpladsen, hos svigerforældrene eller til nærmeste pakkeshop. Leveringsstedet tager du nemlig stilling til fra gang til gang, når du laver bestillingen.

Produkterne leveres i kompakte, speciallavede transportkasser, som er lette at håndtere. Når du er færdig med at bruge værktøjet, pakker du det blot i kassen igen og indleverer det i en GLS-pakkeshop. Kassen indeholder returlabel og portoen er betalt.

Professionelt værktøj

I og med meget nyere værktøj er batteridrevet, er udlejning af værktøj ifølge Gorm Steffensen blevet meget lettere at håndtere, og ved at kunne sende værktøjet i plomberede kasser kan Toolpartner fra adressen i Hjørring nemt og hurtigt sende værktøj rundt i hele Danmark. Og er du nervøs for, om du kommer til at skade det lejede værktøj, så kan du for blot 19 kroner pr. produkt, forsikre dig mod skader og tyveri.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gorm Steffensen forventer stor interesse for konceptet - også i lejligheder i de største danske byer, hvor opbevaringspladsen er begrænset, og hvor værktøjet kun sjældent er i brug. Han ser specielt frem til august, når tusindvis af studerende skal gøre mindre lejeboliger klar til studiestart.

rich-media-4
Maskiner fra Toolpartner leveres i en plomberet og specialfremstillet transportkasse. Foto: Toolpartner

- Vi har lavet en flyttekasse, hvor man for et engangsbeløb på 350 kroner, eller via abonnementet, kan få adgang til værktøj, søm, rawplugs og skruer i 48 timer. Flyttekassen indeholder blandt andet skruemaskine, slagboremaskine, vaterpas, hammer og skruetrækkersæt, så det nye hjem hurtigt kan blive beboeligt, fortæller Gorm Steffensen, der også mener, at et Toolpartner abonnement er en oplagt gave at give sine børn eller børnebørn, når drømmehuset købes, eller når børnene flyver fra reden.

Ambitionen med Toolpartner.dk er ifølge Gorm Steffensen at blive de største i Danmark indenfor online- udlejning af værktøj til private. Og med forbrugere, der i stigende grad vender sig mod deleøkonomi og ressourceoptimerende koncepter, forbereder nordjyden sig nu også på at udbrede konceptet til udlandet. Og gerne med udlejning af andet end kun værktøj.

Toolpartner.dk benytter sig ifølge Gorm Steffensen primært af el-værktøj af mærkerne Makita, Stiga og Kärcher.

Vi har lavet en flyttekasse, hvor man for et engangsbeløb på 350 kroner, eller via abonnementet, kan få adgang til værktøj, søm, rawplugs og skruer i 48 timer

Gorm Steffensen, direktør Toolpartner