Lyt til artiklen:

Ny Odes ventes med spænding

00:00
Hastighed: ???x
01:59

Abonnementsartikel

En af de helt store salgssucceser hos P. Lindberg er Odes 800. Den amerikanske designede ATV har i lang tid solgt overvældende godt i Norge, men det har knebet lidt i Danmark.

Men nu er der godt nyt, for en helt ny serie Odes ATV'er er nemlig på vej til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi forventer os rigtigt meget af den serie. Vi har i forvejen stor succes med 800 cc-modellen, men den har vi tidligere kun kunnet få i 3b-udgave, fortæller teknisk chef hos P. Lindberg, Jørn Mathiesen.

- Det betyder, at vi har været holdt lidt tilbage på det danske marked. Vi har solgt den meget i Norge. Det er en rigtig god kvalitet, og vi har aldrig problemer med dem.

Kan indregistreres som T3a

Den nye serie består af tre to-cylindrede modeller med V-Twin motorer, der alle kan indregistreres som T3a.

- Vi starter med en 650 cc, en 850 cc og så en 1.000 cc. Alle modellerne er bygget op på samme stel som den populære 800-model, så det er blot motorerne, der er forskel på, siger Jørn Mathiesen.

Importøren forventer, at maskinerne lander i Danmark i starten af august, men som så mange andre importører af maskiner, så er levering usikker i disse tider.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De skulle gerne komme i starten af august måned. Men det er et problem lige nu. De kan slet ikke levere det, de lover.

rich-media-3
Digitalt display. Pressefoto.

Både arbejde og fritid

Ifølge Jørn Mathiesen er de nye Odes-ATV'er beregnet til både arbejde og fritid.

Alle modellerne er udstyret med elektronisk servostyring (EPS), en stærk CVT-gearkasse, hvor man ikke skal bekymre sig om at skifte gear, kun vælge høj eller lav gear, samt evt. bak, og skift mellem to- og firehjulstræk er elektronisk.

Maskinerne er udstyrede med LED-lygter for og bag, bagagebærer og en god frihøjde, så man kan komme frem stort set overalt.