Ny serie af saltspredere fra den italienske producent Cosmo.

Nu er der nyt til alle, der har brug for at være klar til effektiv glatførebekæmpelse af veje og udendørs arealer. Midt i sommertiden med sol og høje temperaturer er Flex Trading på vej med en helt ny serie af saltspredere.

Sprederne kommer fra den Italienske fabrik COSMO, som blev grundlagt i 1986 og siden 1992 har designet og produceret spredere med beholderkapaciteter fra 60 til 8.000 liter.

Mange muligheder

På det danske marked introduceres fire modeller: En liftophængt med 385 liters plastbeholder og spredebredde 1-14 meter. Sprederen trækkes fra traktorens PTO med den medfølgende aksel.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Så er der en bugseret model med 270 liters plastbeholder og spredebredde 1-14 meter. Den trækkes af hjulene via en gearkasse.

Alle sprededele og bolte, der kommer i direkte berøring med beholderens indhold, er fremstillet i rustfrit stål.

Dertil kommer to universalmodeller, der leveres med 60 liters beholder i enten plast eller rustfri stål, har en spredebredde på 1 - 6 meter og trækkes af hjulene via en gearkasse.

Begge modeller kan hurtigt omstilles fra håndført skubbe/trække model - til at blive trukket af traktor eller ATV.

rich-media-1
Flex Trading på vej med en helt ny serie af saltspredere. Pressefoto.

Glæder sig

Flex Trading udstiller traditionen tro på messen Have & Landskab, hvor man i 2021 har stand E-24 på fagskolen ZBC, Jernbjerggaards arealer i Slagelse.

- Vi glæder os til igen at vise hele vores maskinprogram - nu med de nye saltspredere - og til at møde vores brugere og forhandlere. Det giver os mange værdifulde input, især fra brugerne, og det ser vi meget frem til efter sidste års aflysning af Maskiner under Broen, siger Kresten Andreasen fra Flex Trading A/S.

Virksomheden fra Randers er importør og distributør af maskiner og reservedele til brug i haven og parken samt reservedele og udstyr til landbrugets marker og indendørs anlæg.