Lyt til artiklen:

I front med elektriske nyheder

00:00
Hastighed: ???x
02:18

Abonnementsartikel

Fra Cast kommer vi med to elektriske nyheder. Cast 800 ECO er en elektrisk minilæsser med en løftehøjde på 2.980 mm (teleskoparm er standard), egenvægt 1560 og en løftekapacitet på 950 kg. På ECO 800 er der tænkt på brugerkomforten med blandt andet ergonomisk sæde, joystick med 11 funktioner, højdejustering af rat og stødafdæmpning.

Men selvfølgelig skal der også noget til at drive Cast ECO 800 frem, så den kommer med hele 20,5 Kw samt et hydrauliksystem med 25 l/min.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Worky Quad SSQ ECO. Pressefoto.

Den anden elektrisk nyhed fra Cast er Worky Quad SSQ ECO, en skridstyret minilæsser til de helt små forhold. Worky Quad SSQ ECO betjenes stående på maskinen og er en mikrominilæsser med en ydre vidde på 740 mm, så den kan komme til stort set alle steder.

På trods af dens lille størrelse har den en løftehøjde på 2.042 mm samt en løftekapacitet på 450 kg.

rich-media-3
Flex Cut er en er en kant klipper. Pressefoto.

Nye redskaber

Men det er slet ikke slut med nyhederne fra Sønderup Maskinhandel A/S. Der er nemlig også to ny redskaber til de hybride X-ROT fjernstyrede skråningsklippere: Flex Cut og Flex Trimmer.

- De to redskaber er udviklet i et samarbejde imellem producent og os som importør, siger Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel.

Og begge redskaber er indstillet til Maskinleverandørernes innovations pris i kategorien små maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flex Cut er en er en kantklipper, som kan klippe stort set alt, og Flex trimmer er en græstrimmer.

Flex Cut og Flex Trimmer kan klippe på såvel højre som venstre side af maskinen, og begge kan hurtigt af og på monteres. Flex Cut klipper med kniv og er pto-trukket og kan derfor klare kraftigere opgaver end Flex-trimmeren, som klipper med snøre.

rich-media-5
CAST 33 TLX Carbonline. Pressefoto.

Den sidste nyhed som Sønderup Maskinhandel A/S har fået indstillet til innovationsprisen 2021 på Have og Landskab er Cast-minilæsseren 33 TLX Carbonline.

CAST 33 TLX Carbonline udmærker sig med Proclain Dual speed hjul-motorer, der giver ekstra brydekraft samt en tophastighed på 20 km/t.