Lyt til artiklen:

Beskyt hjemmet mod lopper og flåter

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

Nu er der godt nyt til hundeejere, der har brug for effektiv beskyttelse mod lopper og flåter.

HomeGard er en ny spray, som er udviklet af Frontlines veterinæreksperter - og hvor en behandling i hundens omgivelser hurtigt bekæmper flåter, lopper og loppernes larver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Virkningen kan vare i op til 6 måneder, hvor der ikke udklækkes nye lopper i hjemmet.

Slaget mod de ubudne gæster skal netop vindes i hjemmet, for det er lidt af en vandrehistorie, at lopper springer fra dyr til dyr. Ifølge producenten skyldes 95 procent af alle loppeproblemer æg, larver og pupper i hjemmet.

Sker hvor din hund færdes

Når en hund får lopper, sker det som regel på de steder, hvor den færdes. Den kommer til at røre ved loppepupper, som udklækkes til lopper og springer på hunden. Her suger de blod, og en enkelt hunloppe kan lægge op til 50 æg om dagen. Æg, der vil falde af hunden i dens hjemlige omgivelser, hvor de udvikler sig til larver og senere pupper.

Loppelarver vil søge væk fra lyset og skjule sig, hvor der er skygge, f.eks. under møbler. Derfor er det - foruden at bruge den nye spraybehandling - vigtigt at støvsuge grundigt overalt. Specielt i sprækker ved fodpaneler, på alle møbelbetræk og de steder, hvor hunden kan lide at opholde sig.

Supplerende behandling

Frontline HomeGard spray rækker til behandling af op til 70 kvadratmeter. Den anvendes til behandling på de områder i hjemmet, hvor din hund færdes. Producenten anbefaler dog, at man supplerer behandlingen med et loppe- og flåtmiddel direkte på hunden.