Lyt til artiklen:

Ny bruser til din bedste ven

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Abonnementsartikel

At få hunden i bad er ofte en udfordring for både hund og ejer. Når den firbenede ven ikke er vild med at komme i bad, oplever ejeren tit, at forsøget på at holde hunden stille og samtidig vaske den mislykkes.

Derfor har hansgrohe udviklet en speciel håndbruser til menneskets bedste ven. Udviklingen er sket i samarbejde med dyrlæger og -psykologer, hundefrisører og -ejere. Det innovative brusehoved har lange silikonedyser, så det minder om en børste. Dermed kan man målrettet skylle de beskidte områder og nå dybt ind i pelsen, mens det føles behageligt for hunden at blive strøget med bruseren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Shampoorester i pelsen fjernes effektivt, og bruseren irriterer ikke hundens hud. Ifølge producenten bruseren ikke bare hundens bad mere effektivt og grundigt, det bliver også en rolig og behagelig oplevelse for alle involverede.

Tilpasset hunden

hansgrohe DogShower har på tre forskellige stråletyper. Til blid rengøring af poterne eller andre sarte steder anbefales strålen fra toppen af bruseren. Den bløde vandstråle fra de forreste dyser er god til at rengøre beskidte hundeben. Og til pelsen bruges den store pelsstråle:

Her kommer vandet ud af over 70 bløde silikonedyser og ind i pelsen hvor den fjerner alt snavs og rester af plejeprodukter. Med Select-knappen er det let at skifte mellem stråletyperne. Den integrerede vandbremse aktiveres ved at slippe bruserens greb. Derved reduceres vandmængde- og tryk straks, så hundeejeren ikke får brusebad, selv om begge hænder pludselig er i brug for at holde hunden stille.

Bedre for alle

- Med hansgrohe nyhederne er vores mål at finde individuelle løsninger på hverdagens problemer, hvor der indgår vand. Vi er glade for, at vi med hansgrohe DogShower kan præsentere et kvalitetsprodukt, der hjælper hundeejerne og gør hundens bad til en behagelig oplevelse, uanset om hunden elsker eller hader vand, siger Manuela Uhl, Product Manager for brusere, Hansgrohe SE.

- Takket være sin ergonomiske form er hundebruseren behagelig at holde ved samt ideel til enhåndsbetjening, og bruserens farver er matte for at forhindre, at hunden bliver bange for spejlinger eller lysreflektioner, siger hun.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brusehovedet kan skrues på alle gængse bruserslanger, og for at gøre det endnu hurtigere at skifte mellem brusere, kan man vælge at sætte den medfølgende klik-tilkobling på slangen.

rich-media-3
hansgrohe DogShower har tre stråletyper og silikonedyser. Pressefoto.