Lyt til artiklen:

Ny serie af mini-maskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Abonnementsartikel

Firmaet Overby Export Consulting præsenterer nu en hel pakke af mini-entreprenørmaskiner fra franske Chargeur Plus på det danske marked. Serien består af minigravere, minidumpere og en kombineret læsser/dumper.

Chargeur Plus-maskinerne henvender sig til landmænd, gør-det-selv folket, anlægsgartnere og håndværksmestre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Chargeur minimaskinerne har en rigtig god ydelse til en meget fair pris. De sælges til Kinapriser, men er produceret med Frankrig. Det er en stor fordel i forbindelse med reservedele og service, siger Tommy Overby fra Overby Export Consulting.

rich-media-2
Minidumperne fra Chargeur Plus er som noget unikt udstyret med en læsseskovl, og kan dermed fungere som en kombineret læsser/dumper. Pressefoto.

Den mindste minigraver

Den mindste minigraver, Sauturelle, vejer kun 385 kg, og med en sporvidde på blot 72 cm. og en længde på 2,5 meter og højde på 1,70 meter er den ekstrem nem at komme rundt med på smalle gange. Gravekapaciteten er 800 kg og gravedybden er ned til 95 cm. Minigraveren er udstyret med drejelig arm, gummilarvefødder og den benzindrevne motor yder 6,5 hk.

Minigraveren fås også i en eldrevet, 230 volt version, der er ideel til indendørs arbejde.

Kan både læsse og jævne

Med minidumperne fra Chargeur Plus kan man både læsse på, læsse af og jævne ud med én maskine. Maskinerne er nemlig udstyret med en læsseskovl og kan dermed fungere som en kombineret læsser/dumper. Og med det hydrauliske doserblad kan den jævne jorden.

Minidumperen er udstyret med hydraulisk tip, og den mindste rummer op til 200 liter og kan transportere op til 300 kg cement, grus, jord osv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Minilæsseren er ideel til mindre byggeprojekter. Pressefoto.

Rummelig skovl

Minilæsseren er udstyret med en rummelig skovl og løfter 200 kg i op til to meters højde.

Den er beregnet til mindre byggeprojekter, anlægning af haver, fodring og mugning af dyr med mere. Med dens små dimensioner vender den snildt i for eksempel en hesteboks. Blandt ekstraudstyret er en pallegaffel.

Enkel mekanik

Alle maskiner fra Chargeur Plus er konstrueret efter de mest enkle principper. De indeholder ingen elektronik, bortset fra den elektriske startmotor. De er udstyret hydraulisk/mekanisk styring, som er baseret på standardkomponenter, og som er med til at sikre en nem service.