Lyt til artiklen:

Fleksibel sneplov til de krævende opgaver

00:00
Hastighed: ???x
01:28

Abonnementsartikel

En ny sneplov fra tyske Wiedenmann er i sortimentet hos Maskinmægler.dk. Ploven er fleksibel, hvilket vil sige, at bredden og formen kan justeres efter behov. Det gør det muligt at anvende den langt flere steder end en almindelig sneplov. Eksempelvis cykelstier, parkeringspladser og lignende.

Maskinmægler.dk havde sneploven med på dette års Have & Landskab, og det viste sig, at være en god disposition.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er et helt nyt produkt for os, og jeg må sige, at interessen har været overvældende, siger Boye Thomsen, der driver Maskinmægler.dk, og fortsætter:

- Vi fik rigtig mange henvendelser fra kommuner, der så muligheden for at spare en sneplov. Hvis du fjerner sne på en dobbeltrettet cykelsti, kan du eksempelvis spare turen i den anden retning.

rich-media-2
Sneploven styres med et kontrolpanel i kabinen. Foto: Tim Søgaard.

Sneploven hedder Snow Master Vario Flex 3370 og har en arbejdsvidde på 240 cm, når den er i fuldt udfoldet position med vinger. Vingerne kan foldes separat, og hele maskineriet styres fra et kontrolpanel i kabinen. Den kan justeres til både højre, venstre og i v-form - i begge retninger vel at mærke. Derudover kan den kombineres med en saltspreder fra Wiedenmann, hvor arbejdsbredden også kan justeres efter behov.

rich-media-3
De tilhørende vinger kan foldes separat. Foto: Tim Søgaard.