Lyt til artiklen:

Stihl lancerer stærk elektrisk topsav

00:00
Hastighed: ???x
02:47

Abonnementsartikel

Når MSA 220 TC-O lanceres bliver det den mest kraftfulde batteridrevne motorsav med tophåndtag fra Stihl. Motorsaven retter sig først og fremmest til professionelle, da topsavene fra Stihl er specialudviklede til professionel træpleje.

Den batteridrevne motorsav har flere brugervenlige detaljer, såsom det elektroniske kontrolpanel udstyret med et 180 graders LED-display. Det er let tilgængeligt uanset arbejdsposition og sikrer samtidig, at brugeren altid har et overblik over motorsavens status. Den innovative aktiveringsknap og gashåndtagslåsen er let tilgængelige og bidrager til sikker brug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Det elektroniske kontrolpanel giver både sikkerhed og komfort. LED-displayet, der kan vinkles 180 grader, informerer brugeren om motorsavens status, og den store og hævede oplåsningsknap i tommelfingerstøtten er altid let tilgængelig. Foto: Stihl.

MSA 220 TC-O har som standard det 35 cm lange sværd Stihl Light P04 og den helmejseltandede savkæde Stihl 3/8" Picco Super 3 (PS3). Ud over savning af mellemstore stammer og grene er den kompakte MSA 220 TC-O med sin høje motoreffekt også et godt værktøj ved pleje af trætoppe og ved bortskæring af dødt træ. Det rengøringsvenlige fleecefilter opsamler spåner og savsmuld, hvilket øger levetiden for både motor og elektronik.

Med justerbar oliepumpe kan oliemængden tilpasses ud fra behov og krav. Ved enklere træpleje kan niveauet mindskes, hvilket er godt for miljøet, samtidig med at det er omkostningseffektivt. Ved mere krævende opgaver, f.eks. træfældning, kan oliemængden igen forhøjes, hvilket garanterer en høj ydelse. MSA 220 TC-O er desuden forsynet med en oliesensor, som informerer brugeren, når olieniveauet begynder at bliver for lavt.

- MSA 220 TC-O er en meget kraftfuld batterimotorsav med hurtig acceleration, som med sin kædehastighed på 23 m/s garanterer en suveræn ydelse. Takket være vores batteriteknologi, og dermed mindre mængder udstødningsgas, bliver arbejdsmiljøet også bedre, siger Mats Gustafsson, produktchef hos Stihl Norden.

Den kompakte batteridrevne motorsav drives af et 36 V lithium-ion-batteri, som indgår i batterisystemet Stihl AP. Af hensyn til fuld ydelse anbefales batteriet AP 300 S.

Stihl Connected MSA 220 TC-O kan nemt integreres i den cloudbaserede systemløsning Stihl Connected. Blandt andet giver denne smarte håndtering af maskinparken brugeren et detaljeret billede af driftstid, ladestatus, kommende vedligeholdelse og historik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye sav er tilgængelig i Norden hos autoriserede forhandlere fra foråret 2022.