Lyt til artiklen:

Schäffer el-læssemaskine med ny førerkabine

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

Den populære, eldrevne læssemaskine Schäffer 24e lanceres nu i en ny, opdateret version med en nyudviklet førerkabine som tilvalg, der er tilpasset det nordiske klima, skriver Helms TMT-Centret A/S.

Den nye førerkabine byder på mere plads til føreren, forbedret komfort og ergonomisk betjening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eksempelvis er gaspedalen nu tophængslet, hvilket giver mere fodplads. I øvrigt er gaspedalen opdateret, og den giver nu en mere blød og rolig kørsel.

Også læsserens joystick er en ny model, som gør det mere blødt og præcist at betjene.

Førerkabinen på Schäffer 24e er desuden udstyret med et komplet LED lysanlæg til vejkørsel. Hertil kommer LED arbejdslys både for og bag, så hele arbejdsområdet kan holdes fuldt belyst.

rich-media-2
Schäffer 24e el-læssemaskinen har 260 volts Li-ion batteriteknologi. Den samlede batteripakke er på 13,7 kWt og rummer strøm til 4,5 timers blandet drift. Pressefoto

Integreret varmeapparat

Førerkabine har også et integreret varmeapparat, der kan holde kabinen opvarmet og ruderne frostfrie i de kolde nordiske vintre.

Til førerkabinens standardudstyr hører også rudevasker- og visker samt et tekstilbeklædt førersæde. Og som på de øvrige Schäffer læssemaskiner er hele førerkabinen gummiophængt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til sidst en vigtig ting ifølge Helms TMT-Centret A/S; nemlig Schäffer 24e læsserens 260 volts Li-ion batteriteknologi. Den samlede batteripakke er på 13,7 kWt og rummer strøm til 4,5 timers blandet drift.