Lyt til artiklen:

Vind løvblæser og få styr på bladene

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

Nu kan du endelig få styr på efterårets nedfaldne blade. Præmien i denne måneds Facebopok-konkurrence er nemlig en benzindrevet løvblæser OG suger. Præmien har en værdi af 1.599 kroner inklusive moms.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive på Fritidsmarkedets Facebook-side, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Den 40 liter store opsamlerpose har en kniv på svinghjulet, som komposterer bladene, således at de fylder mindst muligt i opsamlerposen. Pressefoto.

Stærk og effektiv

Texas' model GBV270 er en stærk og effektiv benzin løvblæser og løvsuger med kompakt design. Den kan ombygges fra en let håndbåren løvblæser til en effektiv løvsuger med opsamlerpose og indbygget kompostkværn, som reducerer materialet med op til 1:10.

Håndtaget har indbygget vibrationsdæmper, hvilket absorberer vibrationerne og gør arbejdet mere behageligt.

Løvblæser/sugeren har en motor på 27,2 cc med easy-start, og med en blæsehastighed på op til 250 km/t kan du hurtigt samle efterårets skidt og blade sammen i et hjørne af haven.

Når alle bladene er samlet, kan man skifte til sugefunktionen kun med brug af en stjerneskruetrækker.

Blade og skidt suges let op i den 40 liter store opsamlerpose, hvor en kniv på svinghjulet komposterer bladene, således at de fylder mindst muligt i opsamlerposen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Løvblæseren er sponseret af Texas og har en værdi af 1.599 kr. inklusive moms.

Vinderen udtrækkes den 1. december.