Lyt til artiklen:

Maskiner under Broen skruer op for motorerne

00:00
Hastighed: ???x
03:25

Abonnementsartikel

Når Maskiner under Broen slår portene op den 24. og 25. august 2022, vil gæsterne blive mødt af langt mere liv og masser af muligheder for at prøve de mange maskinnyheder.

Maskiner under Broen har nemlig besluttet at tillade udstillerne at have live-demonstration af maskiner på standene. Dermed må fagfolkene ikke blot nøjes med at se på alt det nyeste grej - de kan rent faktisk prøve at sidde i kabinen og selv afprøve de forskellige funktioner og nye muligheder. Og det kommer til at blive et stort trækplaster, mener formand for Maskiner under Broens messeudvalg, Birger Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mange gæster ved allerede, når de ankommer, hvilken maskine de er interesserede i. Men markedet er jo stort, og så er det en enorm fordel at kunne kvalificere sit indkøb ved at hoppe op og få en fornemmelse for, hvordan maskinen er som reelt arbejdsredskab og ikke bare et fint billede i en brochure, siger Birger Pedersen, der også er direktør i Timan A/S.

Han understreger, at det er op til den enkelte udstiller, om man vil afsætte en del af standen til demoareal, men interessen har været stor, og da udstillerne selv har præsenteret forslaget, regner messeudvalgsformanden med, at en stor del af udstillerne vil benytte sig af muligheden.

Kom og mærk forskel

En af de udstillere, som ser frem til at lade kunderne prøve kræfter med tændte maskiner, er sælger hos TBS Maskinpower og Valtec, Martin Falk Geiser.

- Der findes mange tilsvarende maskiner på markedet, og så er det godt at kunne vise kunden forskellene, for det kan være svært at se forskel på papiret. Samtidig giver det jo bare noget liv på en messe, at der er masser af live demonstrationer, så den mulighed hilser vi velkommen, fortæller Martin Falk Geiser, som kommer med næsten hele sortimentet fra små kroghejsevogne og smalsporstraktorer til cykelstier til de store entreprenørvogne.

Derfor håber han på at se mange kommunefolk, anlægsgartnere og entreprenører i Middelfart til august, hvor TBS Maskinpower og Valtec får deres debut som udstiller på Maskiner under Broen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rekordopbakning

Maskinleverandørernes medlemmer har traditionen tro fået chancen for at købe stande til Maskiner under Broen som de første, og her har interessen fra både nye og tidligere udstillere været til at tage og føle på, lyder det fra udstillingsleder Erik Nissen.

- Folk glæder sig simpelthen til at komme ud og mødes igen. Og samtidig er Maskiner under Broen jo den eneste større maskinmesse for have/parksegmentet i Danmark i 2022, så det øger også interessen. På nuværende tidspunkt har vi solgt over 30 stande og 13.000 m2-standareal, og begge dele er mere end til de to foregående udstillinger på samme tidspunkt. Det tegner altså lyst for, at vi til sommer kan præsentere hele paletten af, hvad markedet for grønne maskiner og redskaber kan byde på, siger Erik Nissen.

Gæsterne kan også se frem til en række konkrete og fagligt relevante miniseminarer, og det er allerede besluttet, at Danish Greenkeeper Association igen i 2022 afholder DGA Demo-dage sammen med Maskiner under Broen den 24.-25. august, hvor hele golfsektoren altså med fordel kan lægge vejen forbi.

Erik Nissen er derfor overbevist om, at kombinationen af masser af aktivitet på messen, en rivende maskinudvikling og et par år, hvor messeaktiviteten har været sat på vågeblus, vil betyde flere gæster end ved de to foregående udstillinger.