Lyt til artiklen:

Multilader til fire batterier

00:00
Hastighed: ???x
01:17

Abonnementsartikel

Den nye multilader AL 301-4 fra Stihl er udviklet til professionelle og muliggør en sekventiel opladning af op til fire batterier. Både batterier fra Stihl AP-batterisystemet og rygbårne batterier i AR-systemet kan oplades med AL 301-4.

- Multiladeren er udviklet for, at den professionelle nemt og bekvemt skal have adgang til fuldt opladede værktøjsbatterier. Når et batteri er tomt, skifter man det nemt og hurtigt ud med et færdigopladet batteri og kan sætte det afladede batteri til opladning med det samme. Det er nemt og effektivt at kunne oplade flere batterier samtidigt, siger Mats Gustafsson, som er nordisk produktchef hos Stihl.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På værkstedet sluttes AL 301-4 nemt til en almindelig stikkontakt, og ladestatus for det respektive batteri aflæses tydeligt med et hurtigt knaptryk på det centrale kontrolpanel.

AL 301-4 er forsynet med fire robuste fødder med aluminiumsskruer for at opnå en sikker fastgørelse. Fødderne gør det også muligt at stable flere opladere oven på hinanden og montere dem på væggen for at spare plads. Uanset hvor multiladeren anvendes, sidder batterierne altid sikkert og stabilt takket være låsepalerne på de fire batterirum.