Lyt til artiklen:

Skoventreprenør hopper i Ferrari nr. 13

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Abonnementsartikel

Klaus Falk og hans medarbejdere arbejder med naturpleje, plantning og renholdelse af skovrejsning for kunder primært på Sjælland. Til alle opgaver bliver deres nuværende seks Ferrari-traktorer flittigt brugt.

Skoventrepnøren er svært tilfreds med mærket, for siden 2006 har han fået leveret hele 13 af slagsen fra Sønderup Maskinhandel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Klaus Falk, udmærker traktorerne fra Ferrari sig ved at være smalle og på samme tid have mange kræfter. "De er som syet til skovrejsning, de er driftssikre, og deres vægt gør, at vi nemt kan flytte dem på trailer", lyder det blandt andet fra Klaus Falk.

rich-media-2
Pressefoto.

Udover ovennævnte arbejder Klaus Falk også med biodiversitet. Firmaet etablerer blomsterstriber med Ferrari-traktorer og Muratori-stennedlægningsfræser med såmaskine og slår dem ned med BCS Duplex fingerklipper. Klaus Falk ved, at for at blomsterstriber kan bestå, skal de slås ned, og det afklippede skal fjernes. Jorden må ikke få alt den næring, som afklippet giver, og samtidig skal der lys og luft til jordbunden for at sikre fornyet fremspiring af de små urter.

Der er også mange andre opgaver som Falk Skov Have Landskab løser, de passer vingårde, har vintertjeneste og plejer grønne områder ved solcelle parker.