Lyt til artiklen:

Gæster fra hele verden på vej til Landsskuet

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

Når Landsskuet i Herning den 30. juni-2. juli 2022 åbner udstillingerne på Landsskuepladsen, er det ikke kun besøgende og udstillere fra hele Danmark, der i stor stil ventes at vende tilbage efter to års aflysninger på grund af corona-restriktioner.

På åbningsdagen torsdag får det nationale dyrskue også landbrugsinteresserede gæster fra resten af verden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den internationale organisation for landbrugs- og fødevarejournalister IFAJ holder til næste år sin verdenskongres i Danmark, hvor et besøg på Landsskuet er en del af programmet for alle cirka 200 deltagere. Vi kan som udstillingsvindue for et fødevareerhverv i verdensklasse derfor se frem til at dele dansk landbrugs årlige sommerfest med internationale gæster, der kommer til Herning for at opleve og berette om landbrugets nyeste maskiner og nogle af verdens bedste avlsdyr, siger Mads Fjordside, daglig leder af Landsskuet.

rich-media-2
Landsskuet åbner nu for tilmelding til udstillingen af maskiner og produkter. Arkivfoto.

Stemning er savnet

Landsskuet åbner nu for tilmelding til udstillingen af maskiner og produkter:

- Vi har løbende været i dialog med vores udstillere af både maskiner og dyr, og der er ingen tvivl om, at man har savnet den særlige stemning på Landsskuepladsen. Vi forventer derfor en stor opbakning fra udstillerne og glæder os til at holde et brag af et landsskue næste sommer, siger Mads Fjordside.

Det sker blandt andet med en markering af 25 års jubilæet for Landsskuenaturen, hvor det store dyrskues sekretariat har brugt ventetiden på at udvikle en endnu tættere sammenhæng mellem Landsskuets fødevareudstilling og det permanente naturområde, der udgør Landsskuenaturen.