Lyt til artiklen:

Vind en fantastisk lækker fiberjakke

00:00
Hastighed: ???x
01:17

Abonnementsartikel

Hvis vinterkulden har fået fat i dig eller din kære, så har du nu en mulighed for at gøre noget ved det. Denne måneds Facebook-konkurrence er nemlig en varm jakke fra producenten Engel.

Der er tale om en smart og lækker fiberjakke med behageligt strækfor, der gør den mere anvendelig som overgangsjakke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive på Fritidsmarkedets Facebook-side, hvem du synes, der skal vinde præmien.

rich-media-2
Denne måned præmie i Fritidsmarkedets Facebook-konkurrence er en smart og lækker fiberjakke med behageligt strækfor. Pressefoto.

Masser af lommer

Jakken har høj krave, lynlås i front og trækbart panel i ærmer/siden. Den har to stiklommer samt brystlomme - alle med lynlås.

Derudover har jakken to store indvendige lommer, der er lukket med velcro. Jakken har elastisk afslutning i bunden samt ribafslutning ved ærmerne.

Fiberjakken fra Engel har en værdi af 873,75,- kroner inklusive moms.

Hvis du vælger at følge os på Facebook, er du sikker på at følge med i Fritidsmarkedets konkurrencer, der skifer hver måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og vi kan allerede afsløre nu, at der i løbet af i år bliver skruet endnu mere op for blusset med en række dyre og fantastiske maskiner til haven. Hvem kunne ikke tænke sig at vinde en robotplæneklipper, for eksempel?