sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

En fliserens giver dine fliser nyt liv

00:00
Hastighed: ???x
03:08

Abonnementsartikel

Du kan også eventuelt starte med en gratis prøve af en overfladebehandling, for at se hvordan en overfladebehandling fungerer og lad dig imponere af resultatet. Med en fliserens fornyer du dine flisers udseende samt forlængere levetiden.

Er dine fliser ramt af flisepest eller alger, er det på tide at gøre noget ved problemet. Få en gratis prøve rens af dine fliser og se forskellen på rensede og algeramte fliser. Der findes mange fordele ved en komplet fliserens. Ikke blot giver du dine fliser et nyere og pænere udseende. Du får derudover også muligheden for at forlænge levetiden på ikke blot fliser, men derimod mange andre overfladers levetid. Her får du chancen for at læse mere om de mange fordele ved en komplet overfladebehandling af dine fliser samt hvordan denne procedure fungerer.

Sådan forløber en fliserens

Hvis en fliserens bliver udført ordentligt, kan resultatet holde i mange år fremadrettet. Derfor er det vigtigt at overfladebehandlingen tilpasses perfekt til det enkelte areal. Den første del af en fliserens består af en grundig afrensning. Dette foregår med en specialudviklet børste, der udelukkende bruger postevand til at rense med. Det er en dybdegående rensning uden kemikalier og derved beskadiges flisen ikke. En afrensning gør fliserne helt fri for diverse alger, mos, lav og andre uønskede belægninger uden at skade miljøet omkring fliserne.

Anden del af processen finder sted ved desinficeringen af de fornyeligt rensede fliser. Desinficeringen lægger sig som skum oven på de rene fliser og trænger derefter helt ind i flisen. Her fjernes derfor også dybtliggende alger. Dette er et vigtigt led i rensningen, da desinficeringen stopper fremtidige algeangreb, der stammer fra flisens indvendige. På denne måde bliver fliserensens synlige holdbarhed forlænget markant. Det anbefales at foretage en desinficering en gang årligt for at holde eventuelle alger væk, før angrebet af alger bliver synligt.

Imprægnering er en vigtig del

Det er valgfrit om man ønsker en imprægnering af fliserne efter overfladebehandlingen er færdig. En imprægnering vil dog være med til at forlænge resultatet af rensningen. Derudover vil det blive meget svære for alger at angribe fliserne igen i fremtiden. Man skal dog vente mellem 1 og 2 uger efter fliserensen er færdigudført, før det bliver muligt at imprægnere fliserne. Imprægneringen er ligesom afrensningen uden kemikalier. Derfor vil det på ingen måde skade hverken planter eller dyr, der lever i området omkring fliserne.

Miljøvenlig fliserens så du ikke skal bekymre dig

Hele overfladebehandlingen af fliserne er miljøvenlig. Det er uden tilsatte kemikalier og du skal derfor ikke bekymre dig om din haves flora og fauna. Selvom der ikke er kemikalier brugt i rensningen, virker det dog alligevel lige så effektivt, som hvis der var.