Lyt til artiklen:

Poda Hegn udpeget som gazellevirksomhed

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

Det går stærkt hos Gesten-firmaet, Poda Hegn. Så stærkt, at firmaet er blevet udpeget til en af landets gazelle-virksomheder hos dagbladet Børsen.

Det skriver Poda Hegn i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var en stor overraskelse, da vi blev kontaktet, fortæller den ene af indehaverne, Kenn Ransby.

Han og medindehaver Jørn Mølby lægger til gengæld ikke skjul på, at de er stolte over hæderen, der har sikret firmaet en gazelle og konstaterer, at det ikke er kommet af sig selv.

- Vi har haft travlt i firmaet og har knoklet for kunderne, og så er det da dejligt, at vi også får den påskønnelse, noterer Jørn Mølby.

Ud over ejerparret beskæftiger firmaet seks medarbejdere. De to startede selv, og det er især gået stærkt, efter Gesten-firmaet for tre år siden også overtog området Fyn og øerne foruden trekantområdet.

- Vi får en større og større kundekreds, og ikke mindst kan vi glæde os over, at kunderne kommer igen, når der skal laves nyt hegn. Det fortæller om deres tilfredshed. Jeg tror også, at kunderne nyder, at vi er meget service-mindede. Ringer en kunde en formiddag, kigger vi gerne derud om eftermiddagen, hvis det overhovedet er muligt, forklarer Kenn Ransby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Poda Hegn har et bredt udvalg af hegn, og langt de fleste kunder ønsker også at få det monteret.

Firmaet monterer meget havehegn, og også mange hestefolde er forsynet med hegn fra Gesten-firmaet.

- Vi har også samarbejde med mange kommuner, forklarer Jørn Mølby og Kenn Ransby.

De har arbejdet med Poda Hegn i en halv snes år, men samarbejdet har væsentlig flere år på bagen. Der blev lagt ud med bl.a. løsninger til at forbedre miljøet i hestestalde, og derfor hedder gazelle-modtageren stadig officielt Miljøstald ApS.