sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Hvornår kan man få brug for et roll up-banner?

00:00
Hastighed: ???x
01:55

Abonnementsartikel

Er du i tvivl om, hvornår der kan blive brug for en billig rollup, bør du læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for tre forskellige tidspunkter, hvor en roll up kan komme i brug. Måske du selv kan få brug et roll up-banner i et sådant henseende?

Konferencer

Du kan blandt andet få brug for et sådant banner på en konference. Det kan der være flere grunde til, men som regel handler det om, at du vil reklamere for noget. Det gør sig gældende, uanset om du blot deltager, eller det er dig, der står for konferencen.

Er det ikke dig, der står for konferencen, skal du selvfølgelig sikre, at du har ret til at placere et roll up-banner. Det er dog sjældent, at det er et problem, men det er en god idé at have bedt om en tilladelse til det.

Butikslokaler

Et roll up-banner kan naturligvis også bruges i en butik. Her kan man bruge det til at gøre opmærksom på et særligt tilbud e.l. Det er i hvert fald ofte det, de bliver brugt til, når man ser dem rundt omkring i butikslokalerne.

I og med, at du selv kan styre, hvad du vil have på dit banner, er det også op til dig selv, hvad du vil bruge det til. Ønsker du at have det stående hele tiden, skal du f.eks. ikke vælge et budskab såsom et midlertidigt tilbud eller deslige.

Messer

Skal du på messe, er det også oplagt, at du har et banner med. Ofte tager man nemlig på messe, fordi man har et ønske om at skabe salg eller udvide sit netværk. I begge tilfælde er man dog nødt til at gøre opmærksom på sig selv, og det kan man med et roll up-banner.

Har du en stand på en messe, er det ikke utænkeligt, at du kan få brug for flere af disse bannere. Det afhænger dog meget af, hvad du tænker, du skal bruge det til. Skal du reklamere for flere produkter eller tilbud, bør du naturligvis have flere bannere med.