Lyt til artiklen:

Vind fantastisk robotplæneklipper til 9.999 kr.

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Abonnementsartikel

Denne måneds præmie i Fritidsmarkedets Facebook-konkurrence er en 36V kulfri Roboyagi robotplæneklipper fra producenten Ryobi.

Der er tale om den nye model RY36LMRX-12ON, der har en en klippebredde på 26 centimeter, og den kan slå græsplæner på op til 3.000 kvadratmeters størrelse - alt afhængig af, hvilket batteri, der er valgt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Op og ned ad bakke

Roboyagie RY36LMRX-12ON har endnu større batteri og endnu længere klippetid end tidligere modeller. Den kan slå plæner med en hældning på op til 24 grader (45 procent) - og det er både op og ned ad bakke.

Robotplæneklipperen har optimeret navigationsprogram, der sikrer, at den kan komme igennem smalle passager og klippe områder, der er svære at komme til på din græsplæne. Og så har den et lydniveau på under 55dB, hvilket svarer til en almindelig samtale.

Du kan kontrollere Roboyagien via den tilhørende smartphone-app, der giver mulighed for justering af indstillinger for klipning og klippehøjde fra 20-60 mm.

Roboyagie RY36LMRX-12ON har beskyttet chassis og elektronik, og det betyder, at den fungerer lige så godt i regn som i sol.

rich-media-2
Roboyagien kan styres via en app. Pressefoto.

Hvem skal vinde?

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Plæneklipper og hækkeklipper er sponsoreret af Ryobi og har en vejledende udsalgspris på 9.999 kr. inkl. moms.

Vinderen udtrækkes den 1. marts og offentliggøres på Facebook.

rich-media-4
Indstillinger kan også foretages manuelt. Pressefoto.