Lyt til artiklen:

Første rygbårne batteri-løvblæser fra Stihl

00:00
Hastighed: ???x
02:37

Abonnementsartikel

Med en blæsekraft på 25 Newton er den nye BGA 300 den første og mest kraftfulde rygbårne batteridrevne løvblæser fra Stihl.

Løvblæseren henvender sig professionelle brugere, som har behov for en maskine maskine med høj ydelse og et lavt støvniveau.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BGA 300 har en lufthastighed på 87 m/s, hvilket gør det nemt for brugeren at blæse selv våde, tunge efterårsblade væk både hurtigt og effektivt.

Lavt støjniveau

Takket være det patenterede støjdæmpningssystem Stihl Silencer System, leverer BGA 300 ifølge producenten det laveste støjniveau i sin kapacitetsklasse. Silencer Systemet reducerer støjniveauet til maks. 93 decibel og bidrager til et mindre støjende miljø, også for beboere og forbipasserende.

Støjdæmpningssystemet reducerer støj rundt om hele maskinen, i en vinkel på 360 grader.

- BGA 300 er en meget kraftfuld batteridrevet løvblæser, som dog har et utroligt lavt støjniveau takket være vores Stihl Silencer System. Støjdæmpningssystemet reducerer ikke bare selve støjniveauet, men forbedrer også lydkvaliteten markant ved at minimere generende frekvenser, siger Mats Gustafsson, produktchef for Stihl Norden.

rich-media-2
Brugeren kan regulere den ønskede blæseeffekt i tre forskellige niveauer. Pressefoto.

Tre niveauer

Brugeren kan regulere den ønskede blæseeffekt i tre forskellige niveauer. Med et ekstra boost-niveau opnår BGA 300 sin maksimale effekt, uden tidsbegrænsning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både blæserørets længde og håndtagets position kan justeres og tilpasses efter brugerens behov. Blæserøret kan desuden fastgøres på enheden, hvilket letter transporten.

Det ergonomiske bæresystem mindsker belastningen for brugeren, og med hoftebæltet og rygbatteriets tyngdepunkt centreret tæt på kroppen, fordeles vægten optimalt.

At gasreguleringen nemt kan fikseres med et enkelt knaptryk, bidrager også til et bekvemt arbejde selv ved længere og kontinuerlige arbejdsopgaver.

BGA 300 drives af et 36 V lithium-ion-batteri, som indgår i batterisystemet Stihl AP-system. For at opnå en maksimal ydelse anbefaler Stihl rygbatteriet AR 3000 L.

Ved behov for lavere vægt kan brugeren også vælge det lettere AR 2000 L batteri.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
BGA 300 har en lufthastighed på 87 m/s. Pressefoto.

Stihl Connect

Stihl BGA 300 er kompatibel med Stihl Smart Connector 2 A og kan dermed nemt integreres i den cloud-baserede systemløsning Stihl Connected, hvilket blandt andet giver brugeren et detaljeret billede af driftstid, ladestatus, kommende vedligeholdelse og historik.