Lyt til artiklen:

Ny kompakt traktorserie fra Kubota

00:00
Hastighed: ???x
01:51

Abonnementsartikel

I 2020 annoncerede Kubota deres nye M6002-traktorserie, der nu introduceres på det danske marked.

Traktorserien består af traktorer i klassen 120-140 hk, og designet gør maskinerne velegnede til blandede opgaver på eksempelvis husdyrsbedrifter, deltidsbedrifter, specialafgrøder, den grønne sektor og i industrien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kompakt og agil

I Danmark importeres Kubota af Nellemann Machinery, der har set frem til at kunne vise den nye traktor frem.

- Det er en kompakt og agil traktor, vi får på markedet, med en bomstærk 4-cylindret motor på 6,1 liter. Motoren leverer overlegent moment samtidig med at den holder en fornuftig brændstoføkonomi. Dens størrelse og styrke gør den velegnet for mange forskellige kunder som deltidslandbrug og kommuner, og særligt tror vi på, at den vil gøre sig godt på bedrifter med husdyr, fortæller Kristian Refnov, direktør i Nellemann Machinery:

- Det er en topmoderne traktor i den velkendte Kubota-kvalitet. Designet af traktoren gør den særdeles egnet til læsseopgaver, med godt udsyn, snæver venderadius, 8 trins powershift og Kubotas Express Restart, der muliggør komplet nedbremsning uden brug af kobling.

rich-media-2
M6002-serien har et spritnyt multifunktionelt armlæn, hvor man kan styre traktorens funktioner. Pressefoto.

Unik Bi-Speed turn

Som noget helt unikt for Kubota leveres traktoren med Bi-Speed turn, der ved snævre vendinger aktiverer en funktionen der nedsætter venderadiussen markant, ved at lade den kraftige foraksel trække mere.

M6 kabinen har fokus på komfort og udsyn, hvor blandt andet soltaget øger udsynet til frontlæsseren. Tilvælges frontlæsser kan denne betjenes via traktorens joystick uden eftermontering af ekstra udstyr. Frontlæsserredskaber kan ligeledes kobles til og fra uden at forlade kabinen.