Lyt til artiklen:

Vind batteridrevet Stiga-plæneklipper

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Abonnementsartikel

Foråret står for døren, og hvad kunne være bedre, end at gå græsplænen i møde med en sprit hamrende ny plæneklipper af den elektriske art?

Det er, hvad du kan være den heldige at opleve, hvis du springer ind på Fritidsmarkedets Facebookside og deltager i vore nye konkurrence.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præmien i denne måned er intet mindre end Stiga Multiclip 547E S, og den har en værdi af 6.299 kr. inkl. to batterier og oplader.

Den helt nye Stiga er en selvkørende batteridrevet multiclip plæneklipper, og den har 45 centimeters klippebredde. Med de to medfølgende 48 volt Stiga ePower-batterier kan du nemt dække en plæne på op til 500 kvadratmeter.

rich-media-2
Stigas nye Fulcrum styr. Det betyder, at du har en let højdejustering i to højder, og det kan drejes til siden, så du nemt kan klippe plænen tæt på murer og hække. Pressefoto.

Det er også værd at bemærke, at den batteridrevne plæneklipper kommer med Stigas nye Fulcrum styr. Det betyder, at du har en let højdejustering i to højder, og den er sammenklappeligt, hvilket gør maskinen nem at opbevare.

Hertil komme, at styret kan drejes til siden, så du nemt kan klippe plænen tæt på murer og hække.

Den kraftige 1,5 kW motor kræver minimal vedligeholdelse, og batterierne arbejder synkront, det vil sige, at med begge batterier monteret, tømmes de samtidigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvem skal vinde?

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Plæneklipperen er sponsoreret af Stiga og har en vejledende udsalgspris på 6.299 kr. inkl. moms. Den kommer med to batterier og oplader.

Vinderen udtrækkes den 1. april og offentliggøres på Facebook.