Lyt til artiklen:

Ny Husqvarna Rider slår rekorder

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

4700 m2. Så stort er det areal, som Husqvarnas nye, batteridrevne Rider ifølge producenten kan dække på en enkelt opladning, selvfølgelig afhængig af arbejdsforholdene.

Det skyldes Husqvarnas særlige savE-teknologi, der kan forlænge driftstiden og reducere støj yderligere uden at det går ud over effektiviteten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har længe villet tilbyde vores kunder en batteridrevet og mere miljøvenlig og lydsvag version af vores populære Riders. Det har taget tid at udvikle den for at sikre samme høje kvalitet og ydeevne tilsat lang batteritid. Men nu er vi lykkedes med at omdesigne interiøret til en batteridrevet Rider, der overstiger enhver forventning, jeg havde, fortæller en meget tilfreds Michael Schösser, der er salgsdirektør for Husqvarna Danmark.

rich-media-2
Den nye Rider er batteridrevet og kommer med et Li-ion-batteri med en kapacitet på 38,5 Ah. Pressefoto.

Fleksibel og effektiv

Rider 112iC er designet til private brugere, der søger en nem og tæt på vedligeholdelsesfri løsning til klipning af deres plæner.

Knivenes hastighed justerer sig automatisk til græsforholdene, så alt græs klippes grundigt uanset græstype og tæthed. Den nye Rider smyger sig let igennem smalle passager og vinkelrette sving og kan takket være det frontmonterede klippeaggregat klippe helt tæt på træer, buske og andre forhindringer.

En bred vifte af tilbehør gør desuden Rider 112iC til et potentielt multifunktions-køretøj, der kan klare alt fra græsklipning og vertikalskæring til spredning og transport af brænde, blade, haveredskaber med mere.

rich-media-3
Med det frontmonterede klippeaggregat kan man nemt klippe helt tæt på træer og buske. Pressefoto.