Lyt til artiklen:

Økologisk høstmarked genopstår

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

Økologisk Høstmarked er for alle, der har lyst til at se dyrene tæt på, smage på friske grøntsager og få en nær oplevelse af, hvordan de økologiske fødevarer bliver produceret. Alle er inviteret til en weekend i høstens tegn. Det skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

- Økologerne er stolte af deres arbejde, og det vil vi gerne vise frem: den særlige følelse af at grave kartofler op og se de små knolde pible frem i den mørke muld, og når man kommer ind i et proppet drivhus, der dufter sødt og frisk på samme tid af tomater, agurker og alverdens frugter. Dét er en følelse, og den vil vi så gerne dele med forbrugerne, siger Louise Køster, forperson, Økologisk Landsforening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Økologisk Høstmarked kommer til at foregå på gårde over hele Danmark i den første weekend i september, og der er stadig åbent for, at man kan tilmelde sig som vært.

- Økologisk Høstmarked er for alle økologer, der har lyst til at bruge en weekend på at åbne dørene og vise deres høst frem. Det er en weekend fyldt med energi, højt humør og stolthed, fortæller Mads Lysgaard Thygesen, projektleder, Økologisk Landsforening.

Økologisk Høstmarked hylder smagen, det lokale madlandskab og dyrker fællesskabet sammen med forbrugerne.

- Vi skal styrke fællesskabet mellem land og by, mellem dem der dyrker maden og dem, der spiser den. Økologisk Høstmarked kan det hele, og vi glæder os til at byde indenfor, siger Louise Køster, forperson, Økologisk Landsforening.