Lyt til artiklen:

Alternativ til tiptraileren

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Vimi Group har fået agentur på tyske båndtrailere fra producenten Gerdes, og det første eksemplar er næsten lige landet i Danmark. Indehaver Henrik Obel Thomsen fra Vimi Group benytter i disse dage Kloakmessen til at vise nyskabelsen frem for interesserede.

- Der var fin interesse lige fra morgenstunden, da messen åbnede, fortæller Henrik Obel Thomsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han havde taget opstilling på et udendørsområde lige ved indgangen til Messe C i Fredericia, hvor Kloakmessen foregår torsdag og fredag.

Den elektriske trailer findes i tre størrelser på henholdsvis 1500, 2700 og 3500 kg.

- De er alle tre 100 procent elektriske, så man slipper for alt med olie, siger han og viser 12 volts batteriet, som sidder placeret bag en låge i forreste højre hjørne af traileren.

Tempo 100-godkendt

Det lades op med et almindeligt 220 volt stik i den integrerede oplader, og desuden lader det også fra bilen, når man kører.

- Traileren er af god tysk kvalitet, med solide materialer. Det er et patenteret system, som desuden er Tempo 100-godkendt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Båndet trækker med op til 7 tons og betjenes med en lille fjernebetjening. Skulle denne fjernbetjening løbe tør for strøm, kan båndet dog også aktiveres fra en knap på traileren.

Traileren har masser af surringsmuligheder indvendigt og udvendigt og er bygget til professionel brug hver dag. Den er fuldt varmforzinket og bygget til mange års brug.

Siderne kan åbnes som ved andre trailere. Dette gør det også muligt at skifte transportbåndet i nogle få enkle trin.