sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sådan får du flere kilometer på vejen

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Bilen kan også være anledning til en masse gode oplevelser med familie og venner, og et roadtrip i ny og næ kan da også bare noget helt særligt.

Men at bruge bilen i fritiden er selvfølgelig ikke helt billigt, for det øger jo benzinforbruget. Selvom du ikke tager på roadtrips hver eneste weekend, kan det alligevel løbe op. Men det kan dog alligevel være svært at give slip på friheden ved at køre ture i bilen. Derfor får du i de følgende to afsnit et par tips og tricks til, hvordan du kan få flere kilometer på vejen, uden at økonomien sprænges.

Få vedligeholdt bilen regelmæssigt

Dette kan måske ved første øjekast virke kontraintuitivt, da vedligeholdelse af en bil jo koster penge. Men hvis du passer dine regelmæssige besøg hos et værksted, så skal du sjældent op og betale de høje regninger. På den måde kan du nemlig forhindre de helt store udgifter ved at komme problemerne i forkøbet. Det kræver selvfølgelig, at du har et kompetent værksted.

Værksteder er forskellige i både pris og kvalitet, og derfor er det vigtigt, at du bruger tid og kræfter på at finde det helt rigtige.

Kør økonomisk og overhold færdselsloven

Du kan nedbringe dit benzinforbrug ved at køre økonomisk. Derudover er endnu en fordel ved dette, at du samtidig undgår de irriterende fartbøde, som altid kommer, når man mindst venter det. På den måde er økonomisk kørsel både en hurtig og sikker måde at nedbringe udgiften til benzin på. Du kan også overveje at investere i en hybrid eller elbil. På den måde kan du nedbringe benzinforbruget endnu mere eller endda helt fjerne det.