Lyt til artiklen:

Vind en super populær robotplæneklipper

00:00
Hastighed: ???x
02:18

Abonnementsartikel

Foråret har meldt sig, og græsset begynder allerede at vælte op fra jorden. Nogle haveejere kan godt lide at slentre rundt og slå græs, men mange andre drømmer om en robotplæneklipper.

Tilhører du sidstnævnte kategori, så er det bare med at skynde dig ind på Fritidsmarkedets Facebookside. For i denne måned er præmien i vores konkurrence nemlig en robot til haven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det er ikke en hvilken som helst robotplæneklipper, du kan være heldig at vide. Der er nemlig tale om en Automover 305 fra producenten Husqvarna, der bogstavelig talt hare stået fadder til den lille, geniale græsklipper.

rich-media-2
Husqvarna Automower 305 har en værdi af 10.498, kr. Pressefoto.

Meget populær

Husqvarna Automover 305 er en af producentens mest populære robotplæneklippere. Den er velegnet til haver på op til 600 kvadratmeter i størrelser, og den lille kompakte model er især god til vanskelige have med smalle passager og hældninger.

Den har masser af features, som kan styres via app'en Automower Connect Home, og ikke mindst så er der mulighed for fleksibel placering af ladestation, ligesom robotten kan placeres i tre forskellige startpositioner langs guidekablet, hvilket giver bedre mulighed for at meget jævn plæne.

Derudover kan man indstille Automover 305 til automatisk at skifte klippemønster fra tilfældig til systematisk tilstand, når den befinder sig i smalle passager.

rich-media-3
Robotten klarer også smalle passager. Pressefoto.

Gode bedømmelser

Den kan nemt håndtere skråninger med en hældning på 40 procent, og robotten har tredobbelt søgefunktion, hvilket gør, at den altid finder den hurtigste vej hjem til ladestationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Husqvarna Automover 305 er udstyret med vejrtimer og frostsensor, og den er nem at rengøre og kan vaskes af med en haveslange.

I en test fra Forbrugermagasinet Tænk fik Automower bedømmelsen "God", og eksperterne gav især gode bedømmelser til maskinens brugervenlighed, sikkerhed og støjniveau.

Hvem skal vinde?

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Robotplæneklipperen er sponsoreret af Husqvarna og har en vejledende udsalgspris på 10.498 kr. inkl. moms.

Vinderen udtrækkes den 2. maj og offentliggøres på Facebook.