Lyt til artiklen:

Batteridrevet plæneklipper med fokus på komfort

00:00
Hastighed: ???x
01:54

Abonnementsartikel

Cub Cadets 60 V-batterisystem bliver nu udvidet til også at omfatte en batteriplæneklipper.

Der er tale om model Cub Cadet LM5 E51R, der kommer med en kraftig motor og en klippebredde på 51 cm, og den er beregnet til store arealer på op til 700 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

LM5 E51R's klippehøjdejustering er mellem 38 og 88 millimeter og kan nemt justeres i seks trin ved hjælp af et håndtag.

Kombinationen af den variable klippehøjde og et robust klippeaggregatet i stål gør ifølge producenten den nye batteridrevne plæneklipper velegnet til krævende terræn.

Hjertet i Cub Cadets 60 V-batterisystem er det udskiftelige lithium-ion batteri. Her har man valget mellem to genopladelige batterier i 2,5 eller 5,0 Ah versioner med en opladningstid på henholdsvis 75 eller 150 min.

rich-media-2
Cub Cadets egetudviklede "Boosted airflow-teknologi" sørger for transport af græsafskæringer til den medfølgende 60 liter store opsamlingspose . Pressefoto.

Skridsikker

For at sikre en jævn kørsel er LM5 E51R udstyret med gummigreb og ekstra forbedrede hjullejer på alle fire hjul, og baghjulstrækket gør havearbejdet endnu nemmere. Hastigheden på den batteridrevne plæneklipper kan styres løbende via en regulator - så hastigheden kan tilpasses brugerens gangtempo.

Cub Cadets egetudviklede "Boosted airflow-teknologi" sørger for transport af afskæringer til den medfølgende 60 liter store opsamlingspose uden at efterlade afskæringer på plænen. Plæneklipperen har desuden en integreret afklipningsfunktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For at forbedre komforten under havearbejdet kan det højdejusterbare, foldbare styr hurtigt justeres til tre positioner og tilpasses individuelt til kroppen. Dette muliggør ikke kun en konstant oprejst arbejdsstilling, men giver også pladsbesparende lodret opbevaring, ligesom den opretstående stilling letter også rengøringen.

rich-media-4
Cub Cadet LM5 E51R. Pressefoto.