Lyt til artiklen:

Effektiv forårsvask

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Abonnementsartikel

En højtryksrenser gør arbejdet nemmere og mere tidseffektivt, og her op til forårssæsonen lancerer producenten Stihl to nye højtryksrensere - RE 100 Plus Control og startmodellen RE 80.

Stihl har udviklet og leveret højtryksrensere i over 25 år, og maskinen, som man ofte finder i private garager og skure, har flere forskellige anvendelsesområder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alt fra at holde orden i indkørsler og udearealer til vedligeholdelse af haver og køretøjer.

rich-media-2
Håndtaget på RE 100 er udstyret med et LED-display, som viser maskinens aktuelle tryk,. Pressefoto.

Gør arbejdet nemmere

RE 100 Plus Control er udviklet til at gøre arbejdet i og omkring haven nemmere.

- Den nye model har et såkaldt 3-i-1-mundstykkke (sæbe, rotordyse og fladstråledyse). Det betyder, at mundstykket, til forskel fra de fleste modeller, ikke behøver at blive skiftet helt ud alt efter behov - man drejer blot mundstykket, så det passer til det, der skal rengøres, siger Mats Gustafsson, som er produktchef hos Stihl Norden.

Derudover har håndtaget et LED-display, som viser maskinens aktuelle tryk, og hvor trykket nemt kan justeres mellem tre tilstande.

Det maksimale tryk på 150 bar gør maskinen velegnet til arbejdsopgaver som for eksempel rengøring af stenflader samt fjernelse af mos.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Sprøjtehovedet klikkes nemt af og på. Pressefoto.

Som noget nyt har RE 100 Plus Control også en slangetromle på maskinen, som bruges til at rulle slangen op. Der er også en tank monteret direkte på maskinen, så ved hjælp af kun et drej på 3-i-1-mundstykket påføres rengøringsmiddel nemt og enkelt.

- Det skal være nemt at finde en højtryksrenser frem og begynde at bruge den. Ved at samle slangen direkte på maskine og give nem adgang til tilbehør, gøres arbejdet lettere for brugeren, siger Mats Gustafsson.

RE 80 er mere kompakt

Samtidig lanceres den noget mindre højtryksrenser RE 80, der er startmodel.

Højtryksrenseren har et maksimum tryk på 120 bar, hvilket giver et bredt anvendelsesområde.

RE 80 er designet, så brugeren kan fastgøre alt tilbehør på maskinen - f.eks. mundstykke, håndtag og slange.