Lyt til artiklen:

Kratryddere med bedre beskyttelse

00:00
Hastighed: ???x
01:54

Abonnementsartikel

Stihl opdaterer nu sortimentet med flere nye kratryddere til professionel brug. Kratrydderne er udstyret med en ny beskyttelse, som muliggør bedre tilførsel af trimmertråd, hvilket giver større effektivitet i arbejdet i skov, på mark og langsveje.

Desuden har styret fået en ny vinkel, så arbejdet er mere ergonomisk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyhederne findes på modellerne FS 361 C-EM, FS 411 C-EM, FS 461 C-EM og FS 491 C-EM. Kratrydderne henvender sig først og fremmest til de professionelle, som arbejder med større vej, mark- og skovområder, og med opdateret klippediameter bliver kratrydderne endnu mere effektive.

- Hemmeligheden er en ny beskyttelse, som frigiver mere trimmertråd. Det betyder, at produktiviteten øges betydeligt, da brugeren kan arbejde hurtigere, siger Mats Gustafsson, som er produktchef hos Stihl Norden.

Optimeret håndtag

Til FS 411 C-EM indgår også en savklinge, som måler hele 225 mm i diameter. Dette kan tilkøbes til resten af modellerne. Desuden får kratrydderne en ny optimeret vinkel på håndtaget, som muliggør et endnu mere ergonomisk arbejde.

- Tilsyneladende små justeringer, som for eksempel vinklen på et håndtag, kan have stor betydning. Dette er professionelle kratryddere, som er udviklet til at give en mere effektiv rydning. Men ergonomien er et meget vigtigt aspekt. Med et mere bekvemt styr forbedres hele arbejdsoplevelsen, siger Mats Gustafsson.

Alle modeller er udstyret med Stihl ErgoEasy2Start som standard - et system, der forenkler og kræver mindre kraft ved start af maskinen. Endelig er alle modeller opdateret til den nyeste generation af Stihl M-Tronic, 3.0, som er en elektrisk motorstyring.