Lyt til artiklen:

Stor opbakning til dette års Landsskue

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Intet Landsskue uden eksempler på lækre produkter fra dansk landbrug. Og intet Landsskue uden topmoderne landbrugsmaskiner med masser af hestekræfter.

Derfor vil Landsskuet 2022 selvfølgelig rumme både produkter og maskiner, og selvom der er tre måneder til, at Landsskuet løber af stablen, er der således blot få ledige stande tilbage, oplyser daglig leder af Landsskuet, Mads Fjordside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han glæder sig over den store opbakning.

- Ligesom alt mulig andet har Landsskuet været lukket ned de seneste to år, og vi har da været spændt på, om Landsskuet stadigvæk var i udstillernes bevidsthed. Det må vi sige, at Landskuet i den grad er. Og vi er meget taknemmelige for opbakningen, siger han.

En opfordring

Dette års Landskue finder sted fra den 30. juni til den 2. juli. Publikum vil udover landbrugsprodukter og potente maskiner kunne opleve cirka 2.500 af landets bedste husdyr.

- Vi glæder os til igen at byde omkring 50.000 gæster velkommen og give alle et indblik i, hvad dansk landbrug kan præstere, siger Mads Fjordside og tilføjer, at der stadig er enkelte, ledige stande tilbage.

- Selvom der stadig er en rum tid til, at pladsen åbner, fornemmer jeg en summen og en stor interesse for igen at kunne komme til Landskue. Har man lyst til at udstille, så vil jeg gerne opfordre til, at man slår et smut forbi vores hjemmeside og booker en stand, lyder det fra Mads Fjordside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vil man gerne udstille husdyr, er der også god grund til at besøge skuets hjemmeside, hvor tilmeldingen af heste, kvæg, får og geder netop er åbnet.