Lyt til artiklen:

Årets nye attraktion hedder Spisekammeret

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Ved årets Landbrugsmesse i Gl. Estrup er der en ny attraktion på programmet i år. 'Spisekammeret' slår nemlig dørene op for første gang, og er fyldt op med lækkerier, Michelin stjerner og kendte kokke.

Landbrugsmessen, Gl. Estrup har i år skruet en ekstra tand op for lækkerierne i programmet. For i år har maden også indtaget Landbrugsmessen, som får besøg af mange kendte kokke og tv personligheder.

Det er blandt andre Umut Sakarya, Anne Hjernøe, Francis Cardenau, Per Mandrup og Rasmus Bundgaard Nielsen.

- Vi er stolte, glade og ikke mindst begejstrede for, at vi på vores første messe efter en nedlukning i de sidste tre år kan præsentere rigtig mange spændende tiltag til årets Landbrugsmesse, siger formand Tina Kjærgård Tobberup.

"Spisekammeret" er den nye attraktion

Den nye attraktion Spisekammeret bliver en af hjørnestenene på årets messe. Der vil de kendte kokke, sammen med en masse andre udvalgte deltagere, sørge for at formidle den gode historie om, at mad og råvarer fra vores lokale producenter kan skabe store smags- og sanseoplevelser, hvis man tør udforske og lege lidt i køkkenet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Spisekammeret er bygget op omkring to scener, hvor man udover de kendte kokke også kan opleve workshops og events - et andet eksempel kan være vores "forklædepolitik", hvor vores kendte lokale politikere går i køkkenet sammen med kokken Kim Thygesen fra Den Gamle Stald og kreerer mad og hyggelig "madlavningspolitik".

Ny inspiration

Museumsinspektør og madhistoriker Bettina Buhl, som er ansvarlig for Køkkenscenen har lagt vægt på at skabe et program, som kan give gæsterne masser af oplevelser og inspiration.

- Kokkene er nøje udvalgte og de fleste kender vi fra fjernsynet. Det er en stor ære, at de vil gæste Messen og skabe en fest. Samtidig viser vi noget af det bedste fra Norddjurs, for lokale producenter og lokale råvarer indgår massivt i programmet. Det bliver underholdende, inspirerede og der bliver rig lejlighed til at smage på Norddjurs - bl.a. kød, grøntsager, øl, brød....og selvfølgelig også det vilde fra områdets smukke skove.

Landbrugsmessen, Gl. Estrup finder sted d. 28-29 maj.